В Белица се провежда областна конференция на ДПС

С химна на Република България и на Европейския съюз започна областната конференция на ДПС в Белица.


Точно в 11.00 часа Общинският председател на ДПС –Белица Бекир Бекир откри XI-та Областна конференция на ДПС – Благоевград, като отправи поздрав към всички делегати и пожела ползотворна работа. Гости на форума са Илхан Кючук – Евродепутат и президент на „Алианс на либералите и демократите за Европа „ , Елхан Кълков – Народен представител за Област Благоевград, Владимир Москов заместник председател на Националния съвет на БСП и кмет на Община Гоце Делчев, Валери Сарандев – Областен председател на БСП – Благоевград.
Ибраим Зайденов – председател на Общинската органицзация на ДПС – БЛагоевград бе избран за председател на XI-та Областна конференция на ДПС.


На форума ще бъде отчетена дейността на областният съвет и ще бъде гласуван нов областен лидер и областен съвет. Участниците в конференцията ще изберат и делегати за Националната конференция на ДПС.
Преди официалната част за ползотворно преминаване на Областната конференция и за доброто настроение на делегатите пяха Фолклорен ансамбъл – Белица.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене