Среднощни боеве с кучета в Корница, зрелищата са на стадиона (ВИДЕО 18+)

123

Ужасните зрелища се организират предимно по тъмно и на стадиона на селото, а организаторите са синове на известни семейства, които претендират, че са от най-богатите хора на Корница.

„Умоляваме ви да съдействате да се спре тази жестокост и този срамен терор над животините. По цели нощи слушаме кучешкия вой на четириногите, които се използват за боеве и залози. Тръпки побиват всеки нормален човек като види каква жестокост и жажда за кръв излъчват лицата на въпросните млади организатори“, пишат възмутени и уплашени жители на гоцеделчевското село.

Те недоумяват как местните власти в лицето на кмета и полицията мълчат за тази жестокост. „Нито имамът, нито родителите на младежите обръщат внимание на този садизъм. Младите хора са оставени на произвола в това село и е крайно време да се намесят всички институции, за да се прекрати този ужас“, признават жителите на Корница.

Днес героите на кучешките боеве дори качиха клипове във Фейсбук от последната садистична оргия на стадиона, с което потвърдиха страховете и възмущението на жителите. Местните хора питат къде е полицията, къде са родителите, кметът,  учителите и духовните водачи.

Те са категорични, че издевателството над животните е лош пример за най-малките.

”Страхуваме се, че озверелите кучета в един момент ще тръгнат из селото и масово ще започнат да нападат деца и възрастни хора. Помогнете, докато не е станало късно“, молят добросъвестни жители на гоцеделчевското село.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене