Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici„Вяра“

Шефът на фондация „Ванга” и ексшеф на РДВР-Кюстендил Иван Драмов от Дупница вдига два хотела в Сапарева баня

Един от най-емблематичните дупничани и управител на фондация „Ванга” Иван Драмов вдига два суперлуксозни хотела в курорта Сапарева баня за космическата сума от милиони евро. Това разкриха за „Вяра” десетки сапаревобанци, които са го дали вече под съд. Хотелите са на входа на квартал „Гюргево” откъм Самоковско шосе до бензиностанцията на Илия Кюркчийски.

 

Сгащиха Илиян Илиев с 6 кубика незаконна дървесина в Самоковско, изпразва ЗИЛ с модерен трик пред горските

Илиян Илиев от Широки дол бе задържан в землището на самоковското село по сигнал на горски служители от ДГС-Самоков за бракониерство на шест кубика незаконна дървесина, натоварени в ЗИЛ 157. Бракониерите били трима души, но в ръцете на горските попаднал само Илиян Илиев.

 

Червеният активист на Дупница Страхил Влахов: Не хъркам, не пия, не пуша, ставам по 2 пъти да ям през нощта, заради Панчо пием най-мръсната вода, д-р Кацаров стана милионер

Червеният активист на Дупница Страхил Влахов стъписа множеството на площад „Свобода” с елегантност и безупречна лична хигиена. Преди Влахов да се похвали с навиците си, той избухна срещу бившия кмет Панчо Панайотов и бившия зам. здравен министър д-р Стойчо Кацаров.

 

Пернишкият кмет Иван Иванов: Наследих 16 млн. лв. борчове от Янакиева, дължим 1,2 млн. на Федята

Над 16 млн. лв. са задълженията на община Перник, разкри кметът Иван Иванов. Той заяви, че вече напълно е изяснена официалната картина с борчовете, които е наследил от предшественичката си, сега народен представител и зам.-председател на парламента Росица Янакиева. Малко над 16 милиона лева са задълженията, като от тях 12,2 милиона са дългове към фирми, а останалите борчове са с падеж.

 

Соколова назначи съветничката си Цветана Пиралкова за гл. секретар на областната управа в Перник, връща на работа отличниците на ГЕРБ 

Общинският съветник Цветана Пиралкова е новият главен секретар на областната управа в Перник, съобщи вчера областният управител на Перник Ирена Соколова. Тя заемаше тази длъжност и по време на мандата на губернатора Иво Петров в периода 2008 – 2012 г. по време на управлението на ГЕРБ. През юни 2010 г. Пиралкова бе назначена на тази позиция след спечелването на конкурс, провел се в Министерскиs съвет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене