Фолкпевицата Сашка Васева:Обичам да ме гледат гола!

Image_4431232_308След шокиращото признание, че е спряла секса, фолкпевицата Сашка Васева направи ново:

„Ексхибиционистка съм и обичам да се показвам гола. Ако имам трески за дялане, то е това, че не мога да спра да публикувам мои разголени снимки. Нали всеки човек си има някакви пороци Ц изглежда, това е моят. Искам да се показвам разголена и ще продължа да го правя“, призна ексклузивно пред „България Днес“ самата изпълнителка.
Преди време тя каза пред „България Днес“, че е дала обет за сексуално въздържание и спира с мъжете. „Откакто не се отдавам на интимни ласки, се чувствам пречистена. В действителност не съм сексфурия, а обичам уединението в природата“, сподели тези дни Сашка, по чийто адрес постоянно пълзят слухове.
Тя допълни, че живее заедно с мъжа си и двамата са щастливо женени напук на спекулациите за тяхната раздяла.

Сашка призна, че живее с мъжа си Христо и са щастливи

„Когато станах майка за втори път, взех решение да се оттегля от публичното пространство и да избягам далеч от светлината на прожекторите. Исках да заживея като обикновен човек и личният ми живот да е само за най-близките ми хора, а не да се обсъжда публично. Въпреки това интересът към мен не спадна и постоянно ме търсят от медиите и се вълнуват от моето положение. Лошото е, че се изписаха много глупости и неверни неща“, сподели емоционалната Сашка.

Тя разказа как постоянно я разделяли и събирали със съпруга й – бизнесмена Христо Бакърджиев, а истината била, че двамата са щастливи.
Само преди месец Сашка сама сподели пред вестника, че е объркана в отношенията си с мъжа си. „Той живее в апартамента в София, а аз съм си в Ресилово, близо до Рила. Не можеш да ме накараш да живея в столицата. Тук усещам уединението на природата и нямам съседи около себе си, въпреки че за мен е важно общуването с хората“, заяви тогава хитовата изпълнителка, която призна, че не знае точно какви са си един на друг с мъжа й.

Последната невярна информация по неин адрес била, че здраво го закъсала с парите. „Ооо, това е слух, който се появи още преди време, но сега, изглежда, пак е интересен на някого. Първо ме писаха, че съм станала милионерка, сега пък ме изкараха обедняла. Истината е, че имам пари да си купя хляб и искам да живея като обикновен човек“, отсече фолклегендата.
Свободните интерпретации за живота на фолкпевицата през годините варираха през това, че мъжът я бие или пък че тя е причината той да фалира и бизнесът му да стигне до дъното.

„Първоначално опровергавах подобни публикации, но после разбрах, че няма смисъл. Ако искам да привлека вниманието към себе си, мога да го направя по най-добрия и бърз начин. Шега или не, но май аз съм откривателката на пиара в България и най-добре знам как да го използвам“, каза още изпълнителката от Дупница.
Сашка отново подчерта, че е горда с отказа си да участва във „ВИП брадър“ и го е направила заради децата си. Продуцентите не са били съгласни синът и дъщеря й да влязат в къщата, а тя на свой ред е обяснила, че за нищо на света няма да се отдели от тях.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене