Областният лидер на ГЕБ в Пиринско Андрей Новаков е свикал извънредно закрито заседание на организацията в Благоевград.

Ха, дано! Новаков си отива като областен лидер на ГЕРБ?

Областният лидер на ГЕБ в Пиринско Андрей Новаков е свикал извънредно закрито заседание на организацията в Благоевград.

Участва и парламентарният председател Росен Желязков, който влезе в НС с гласовете на хората в Благоевградско. Редови членове на партията коментираха също тайно, че се подготвят рокади в областното ръководство. Очаква се това да стане по време на предстоящата ротация на кабинета Денков-Габриел.

Вероятно Андрей Новаков ще влезе в държавата власт. На негово място ще се завърне един от обичаните в Пиринско бивш ръководител на партията и успешен екскмет. Името му към момента не се съобщава официално.

Пред медиите Росен Желязков спомена, че няма да има никакви спънки при ротацията от страна на президента Румен Радев. Коментира и за забавеното пускане на тунела при симитлийското село Железница. „Той трябваше да бъде готов преди повече от 2 години, така че с този въпрос се обърнете към министъра на регионалното развитие и АПИ. Ние отдавна чакаме трафика да се облекчи и да бъде пуснат тунела, но това ще бъде частичното решение. Голямото решение ще бъде, когато се реализира магистралата в района на Кресненското дефиле. Това не го виждаме в средносрона переспектива“, заяви Росен Желязков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене