Хороскоп за 25 януари 2024

Алена с интересен хороскоп за днешния ден

Водолеите да не се ядосват за провалени планове, а сериозни задачи ще бъдат възложени на Рибите

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния ден. По думите й Водолеите да не се ядосват за провалени планове, а сериозни задачи ще бъдат възложени на Рибите.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Начинанията ви носят успех, но изискват да сте предпазливи, ако са свързани с по-големи от планираните разходи. Не се доверявайте на странични съвети. Стабилизирайте постигнатото в изминалите дни от началото на месеца, но внимавайте, защото не е изключено да бъдете подведени с погрешна информация.

Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на интимната си половинка. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове.

ТЕЛЕЦ

Склонността ви към компромиси в отношенията ще ви помогне да избегнете конфликтите. Начинанията са успешни. Имате подкрепата на вашите колеги. Отношението им към вас ви изпълва с нови сили. Ръководството ще приеме добре вашите нови идеи и предложения. Не допускайте груби грешки в поведението си.

Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа подтискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение.

БЛИЗНАЦИ

За да успявате на работното място не бъдете прибързани и не се опитвайте да изпреварите времето в този ден. Не надценявайте силите си, за да се справите със задълженията си без да се налага странична помощ. Не бягайте от отговорност, за да не си навредите. Отхвърлете задачите, които сте планирали за деня.

В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви,  но причината е двустранна и все още обратима. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот.

РАК

Постиженията ви са главозамайващи и ударите от ваши завистливи колеги също няма да са малко. Не се притеснявайте. Такава е цената на успеха. Предпазвайте се от негативно влияние. Очаквайте приходи, които ще ви осигурят спокойствието за следващите няколко седмици и в същото време ще ви възвърнат самочувствието.

Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор и след това да съжалявате. Семейните да не мъстят на половинката си с изневяра и секс с непознати партньори.

ЛЪВ

Опитите ви да се справите с повече от планираните задачи няма да ви донесат успех. Най-много да се преуморите. Вечерта ще се приберете с лошо настроение. Не очаквайте финансови постъпления. Пазете се от действията на недоброжелатели, които се опитват да ви изземат функциите на работното място.

Доверявайте се на своята интуиция. Склонни сте да вините половинката си за липсата на хармония в отношенията ви, но се вгледайте в себе си и осъзнайте вашите грешки. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове.

ДЕВА

Въоръжете се с такт и проявете разбиране към трудностите, които срещат вашите колеги. Ако ви помолят им помогнете без да вредите на вашите задължения. Нежеланието ви да проявите разбиране към предложение на колега и да промените начинът си на работа вреди на отношенията ви.

Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили дали чувствата ви са споделени.

ВЕЗНИ

Предстои ви пътуване. Използвайте този ден и се подгответе за него така, че да не се налага да ви заместват вашите колеги. След това ще сте принудени да се натоварите с техните задължения, включително и с неприятните. Без особени усилия ще се справите с основните си задачи на работното си място пред да тръгнете на път.

Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимната ви половинка със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили.

СКОРПИОН

Успехът си гарантирате, ако в този ден сменяте тактиката си според обстоятелствата. От значение е да съумеете да извлечете най-важната информация, която да ви е полезна в следващите дни. Изпълнявайте преките си задължения. Имате възможност да разговаряте с хора, които са извор на нови важни за вас знания.

В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятели, отказвайки се от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не позволявайте лошото настроение на вашите колеги да завладее и вас. Задълбочете се в задълженията си и не обръщайте внимание на техните разправии. Контролирайте емоцията, за да не предизвикате проблеми в отношенията, които блокират нормалната ви и спокойна работа.

В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс.

КОЗИРОГ

Деловите срещи са успешни. Заемете със задача, която ще ви донесе добри приходи. Завистта на ваши роднини не е причина да давате заеми, които няма да ви върнат, само за да се отървете от техните постоянни обаждания. Въпреки опитите да ви изнудят, бъдете отговорни както към финансите си, така и към задълженията си.

Не пропускайте да се приберете  навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.

ВОДОЛЕЙ

Каквито и планове да имате, не се ядосвайте, ако се провалят, а отхвърлете служебните си задачи, за да избегнете безпочвените упреци на ваши провалили се не за първи път колеги, които не търпят начин за промяна. Отложете деловите срещи и разговори с ръководството. Ще си спестите обтягане на отношенията, заради различие в мненията.

В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, ще спите на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия.

РИБИ

Лекото неразположение сутринта се дължи на предстоящите сериозни задачи, които са ви възложили и за които няма как да получите странична помощ, особено ако се налага да работите по тях няколко дни. Ще се справите и сами, но успехът ще бъде с вас, ако все пак помолите за помощ колеги, на които можете да се доверите.

Контактите ви са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се заредите със сили.

Източник: Труд

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене