Коледната външна украса на Венцеслава Атанасова, ул. „Колуша“ 73, град Кюстендил, спечели първото издание на конкурса организиран от Община Кюстендил

Коледната външна украса на Венцеслава Атанасова, ул. „Колуша“ 73, град Кюстендил, спечели първото издание на конкурса организиран от Община Кюстендил.
Тя събра 2 233 харесвания в официалната Facebook страница на Община Кюстендил.
Венцеслава Атанасова ще получи парична награда от кмета на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов, а външната й коледна украса ще грейне на картичка.
Тя ще бъде заснета от професионален фотограф и ще бъде използвана в официалната кореспонденция на Община Кюстендил.
Заради големия интерес към конкурса награди получават и събралите най- много харесвания в следните категории:

Категория „Многофамилна обществена сграда“- това е коледната външна украса изпратена от Николай Димов на кооперацията, която се намира на ул. „Цар Освободител“ 210 в Кюстендил.
В категория „ Обществена сграда и обект за хранене и развлечение“ победител е коледната външна украса на Ресторант Friends Bar and Grill, с адрес бул. „България“ 28, гр. Кюстендил.
Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов ще награди победителите в първото издание на конкурса.

Всички снимки, изпратени за участие в конкурса, бяха публикувани в официалната Facebook страница на Община Кюстендил, а най-красивата външна коледна украса беше определена по брой харесвания под публикацията с двата броя снимки на украсата на съответния участник.
В следващото издание на конкурса през декември 2024 г. ще бъдат включени новите категории с цел все повече жители на град Кюстендил и малките населени места да участват активно в създаването на приказна коледна атмосфера в общината.
Приказната Коледа на Кюстендил стана възможна благодарение усилията на всички!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене