Екипът на най – големите аутлет магазини в Гоце Делчев с жест към възрастните хора в града!

Екипът от бързоразвиващта се верига магазини за нови аутлет дрехи и домашни потреби от Европа направи трогателен жест към дома за стари хора в град Гоце Делчев. Чаровните и красиви дами от магазини ESENA MONO град Гоце Делчев днес посетиха дома за стари хора и им направиха приятна и трогателна изненада. Всички живеещи в социалния дом получиха своят индивидуален подарък връчен лично от управителката Цветелина Димитрова и нейната колежка Фатме. Жестът трогна всички и определено повиши празничното настроение на всички.

„Броени часове преди настъпването на светлия празник Коледа, чаровният екип на магазини Esena Mono изненада приятно всички дами и господа от дома за стари хора в град Гоце Делчев с подаръци.
Доброто е заразно!“ пишат във своятата фейсбук страницата екипът на превърналата се в истинска търговска сензация верига магазини. От своя страна възрастните хора то старческия ом благодариха от сърце за жеста и пожелаха на гостите си здраве, още по големи успехи и сериозно развитие, а в личен план на сбъднат всичките си мечти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене