Скръбна вест в Югозапада! Почина един от най-популярните таксиметрови шофьори /СНИМКА/

Един от най-популярните таксиметрови шофьори в Сандански Светослав Светославов издъхна внезапно, покосен от инфаркт малко преди да навърши 60 години. Светльо, както го познават редовните му клиенти, е от стар световрачлийски род. От близо 20 години работи в частния сектор със собствена таксиметрова фирма. Местостоянката му бе пред входа на МБАЛ „Югозападна болница“. Много от жителите на общината, посетили болницата, са ползвали неговите таксиметрови услуги.

„Цената при него не бе фиксирана, е се определяше в зависимост дали си пенсионер, работещ или социално слаб човек. На никого не е отказвал услуга”, сподели санитарката Даниела Ангелова. „При нощни смени само да му звънеш, дори и да се е прибрал току-що у дома, качва се на таксито и идва. Ще ни липсва много”, каза още Даниела.

Светослав първо упражняваше професията барман, работеше в елитна дискотека, която вече е затворена. Затова и се насочи към таксиметровия бранш. „Светльо бе душата на компанията, когато имаше банкети и тържества. Ще го помним винаги като невероятен човек, с голяма душа”, сподели неговият колега Илия Анталавичев.

Светослав Светославов бе погребан в гробищния парк на Сандански днес.  /Струма бг/

Популярният таксиметров шофьор в Сандански Св. Светославов издъхна внезапно

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене