ОТМЕНЕН Е „БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“ 2023 В РАЗЛОГ

Община Разлог уведомява всички жители и гости на град Разлог, че днешният „БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“ се отменя поради неподходящите метеорологични условия.

Организаторите благодарят на всички, които дариха частица от себе си, в подкрепа на общински „Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог – Росен Коцаков“.
В знак на признателност към всички, които допринесоха за осъществяването на благородната кауза, чрез ръчно изработени коледни играчки, картички, сурвачки, пана, картини, вкусни сладкиши и още много творчески красоти, Община Разлог Ви кани на благодарствена среща в 13:30 часа в зала 111 – сградата на Община Разлог.

Общински “Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог – Росен Коцаков” е създаден през 2022 година, с идеята за частично или цялостно подпомагане лечението на нуждаещите се жители на община Разлог.
Всеки, който желае да дари средства и да подпомогне нуждаещите се жители на община Разлог, може да направи превод и по банкова сметка с IBAN: BG41FINV91503117633999, титуляр: ОБЩИНА РАЗЛОГ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене