Помощник-треньорът на „Пирин“(Гоце Делчев) Димитър Крушовски: „Всички мачове на отбора ни до края ще бъдат трудни!“(Аудио)

Това каза специалистът по повод мача срещу „Чавдар“(Етрополе), спечелен с 2:1, в който водеше тима вместо Йордан Боздански

В нея гостите показаха зъби и играха на върха на възможностите си срещу тима от града край Места. Бившият защитник на тима изрази задоволство от крайния изход на двубоя, в който, без да блести особено, с по-рационална игра гоцеделчевци успяха да вземат ценни 3 точки. Той отхвърли всякакви опити да бъде обвиняван Борислав Хазуров заради изпуснатата дузпа през първото полувреме, която можеше да наклони везните по-сериозно в полза на домакините. „Той не е първият, не е и последният в историята на футбола, който е правил това“, коментира специалистът в интервюто си. Освен това Димитър Крушовски не подмина и темата за участието на Живко Грозданов в тима след неприятната контузия, която претърпя. Именно тя го извади за дълго време от игра, но младият полузащитник вече води занимания с останалите си съотборници и се очаква скоро да влезе в игра. Повече от казаното ут Димитър Крушовски, можете да чуете тук:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене