„БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“ 2023 В РАЗЛОГ

Община Разлог Ви кани на „БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“ в подкрепа на общински „Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог – Росен Коцаков“.
От днес до края на седмицата на централен площад “Преображение” може да изберете подарък за предстоящите празници, дарявайки частица от себе си в помощ на нуждаещ се.

Базарът ви очаква с ръчно изработени коледни играчки, картички, сурвачки, пана, картини, вкусни сладкиши и още много творчески красоти, сътворени от деца и възрастни, детски градини, училища, организации и жители на общината – с добри сърца.
Общински “Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог – Росен Коцаков” е създаден през 2022 година, с идеята за частично или цялостно подпомагане лечението на нуждаещите се жители на община Разлог.

От създаването на фонда, комисията за разглеждане на постъпили заявления, преглежда и обсъжда внимателно всеки един случаи, след предоставяне на пълна документация – епикризи, оферти за лечение и документи, описани в изисква за частично или цялостно финансиране.
С цел прозрачност, ясно и целенасочено разходване на финансовата помощ, нужните средства се отпускат директно на лечебното заведение, направило оферта за извършване на съответното лечение и/или манипулация.

Всеки, който желае да дари средства и да подпомогне нуждаещите се жители на община Разлог, може да направи превод и по банкова сметка с IBAN: BG41FINV91503117633999, титуляр: ОБЩИНА РАЗЛОГ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене