Хампарцумян шокира с тези думи за богатството на българина и пенсиите

Коледните надбавки за пенсионерите са пропагандна дъвка, смята банкерът

Българите в момента са най-богати от последните 100 години. Това каза пред Euronews Bulgaria банкерът Левон Хампарцумян.

В ИТН има сценаристи на едно много успешно комедийно шоу. Добра драматургия изнасят с БСП и „Възраждане“. Безрезултатна е обаче.

Никога не съм бил фен на окупацията. Този архаичен паметник трябваше да се махне от центъра на София. Драматургията и там е от селско читалище. Махането на паметника е много по-лесно от ремонтирането на цялата пътна мрежа на София.

 

Ние затова сме гласували за тези хора, които трябва да почнат да правят нещата за които са избрани.

Коледните надбавки за пенсионерите са пропагандна дъвка. Те ще получат ежемесечно увеличение, което е по-важно от само една надбавка. Въпрос на принцип е да искаме по-високи пенсии, ако можем да си го позволим. Аз съм по-скоро за това да няма коледни надбавки, но да има по-високи пенсии.

Много труден въпрос е дали трябва да се върне ДДС-то на 20% за ресторантьорите. Колкото ресторанти отварят в Германия – толкова и затварят.

Труден бизнес е, не е лесно да оцелее и в добри години. Но това не е повод ние да го субсидираме. Правихме го по време на COVID, защото не знаехме какво се случва. Време е тези отстъпки да не се дават за да има по-лесно администриране на данъка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене