Кметът Огнян Атанасов се срещна с представители на КТ „Подкрепа“

Кметът на община Кюстендил инж. Огнян Атанасов проведе работна среща с председателя на Синдикален регионален съюз Подкрепа- Валентина Испиридонова и Елка Рашева, регионален секретар на КТ „Подкрепа“ Кюстендил.
В началото на новата година ще бъде организирана работна среща в по- широк формат, на която ще се коментира къде КТ Подкрепа имат структури и бъдещо сътрудничество, анонсира кмета инж. Атанасов.

Валентина Испиридонова и Елка Рашева връчиха на кмета поздравителен адрес от името на президента на Конфедерация на труда Подкрепа Димитър Манолев.
В него се казва: „Вашият професионализъм и решимост ще са от полза за решаването на важните проблеми в общината в интерес на нейните граждани. Уверен съм, че през предстоящия Ви мандат ще работите за разширяване и надграждане на всички ключови проекти за региона, ще управлявате мъдро и справедливо, допитвайки се до гражданите на Кюстендил. Вярвам, че ще продължи нашето успешно сътрудничество, конструктивен диалог за подобряване условията на труд, защита интересите на работещите в община Кюстендил“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене