Благоевградчанинът Мирослав дебютира с „Главна роля“ в попфолка

Мирослав представи първия си авторски проект, озаглавен „Главна роля“. Видеоклипът се завъртя в официалния канал на изпълнителя в YouTube и в останалите платформи за видеосподеляне.

Талантливият певец от Благоевград залага на авторска песен по музика и аранжимент на Десислав Данчев и Светлин Стайков от „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и текст, в колаборация между самия него, Валери Иванов и Генади Петков.

Мирослав Тросков, както е познат в музикалните среди, има зад гърба си два успешни машъпа на актуални балкански песни, които се радват на голям интерес от страна на меломаните. Участията в известни заведения му дават възможност да направи импровизирани дуети с някои от най-големите звезди, сред които Шабан Шаулич, Мирослав Илич и много други. Именно от тях той получава морална подкрепа да започне по-сериозно да се занимава с музика и да стъпи официално на сцената. „Главна роля“ е първата му авторска песен. Видеото е дело на Добромир Николов – доказано име в заснемането на музикални проекти. Клипът е изцяло имиджов, а в него участие взема и състезателката по фигурно пързаляне Славяна Ценова.

„Изключително щастлив съм, навръх рождения си ден, да представя и първата си авторска песен. Това е моят най-голям подарък, който можех да получа и да направя за хората, които ме харесват и подкрепят, както и за всички любители на балканското звучене. Благодаря ви от сърце за подкрепата!“, написа в социалните мрежи Мирослав.

Гледайте „Главна роля“ във всички музикални платформи за видеосподеляне, а съвсем скоро ще бъде направена и премиера по водещите музикални телевизии.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене