Нов заместник-кмет на община Дупница

Дафинка Георгиева е новият зам.-кмет на община Дупница по финансите. Представи я кметът Първан Дангов на пресконференция днес.

Георгиева е работила в предишния кметски мандат на Първан Дангов като главен счетоводител. “Ще се опитаме заедно да стабилизираме финансовото състояние на общината и да приключим годината в прилични рамки”, каза новият зам.-кмет по финансите.

Бяха представени и новите кметски наместници в общината. Село Делян в следващите 4 години ще управлява Олег Димитров. За Тополница ще отговаря Анани Ангарев. В село Крайни дол кметски наместник е Борислав Тасков. Борислав Симеонов ще управлява село Палатово, Теменужка Клисарска – Кременик и Боряна Методиева – Грамаде.

“Всички кметски наместници ще правят публичен годишен отчет, заедно с мен, пред жителите на селото, което управляват. Навсякъде приоритет ще бъде водоснабдяването. Провеждам разговори с лекарската общност за осигуряване на медицинска грижа в селата. Очаквам от новите кметски наместници да предприемат бързи мерки предвид започващия зимен сезон”, заяви кметът на Дупница Първан Дангов.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене