Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС към Главния мюфтия д-р Мустафа Хаджи: Заедно сме призвани да се грижим за хората.

Разчитайте на моята подкрепа Като политици ние сме призвани да работим за хората и това е мисията, която ни води, тъй както вие, като водач на Мюсюлманското изповедание се грижите за своите вярващи.

С тези думи председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски се обърна към Главния мюфтия на Р България д-р Мустафа Хаджи, с когото проведе работна среща. Делян Пеевски декларира пълна подкрепа от страна на държавата и парламента за Главно мюфтийство.

Председателят на ПГ на ДПС пое ангажимента да бъде осигурена и обезпечена работата на Главно мюфтийство чрез Закона за държавния бюджет, както и съдействие по всички теми, поставени от Главния мюфтия. Главният мюфтия д-р Хаджи изрази задоволството си за последователните и активни действия в подкрепа изповеданието от страна на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

На срещата присъстваха и зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев, председателят на Висшия мюсюлмански съвет Ведат Ахмед и главният секретар на Мюсюлманското изповедание Джелал Фаик.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене