Стоян Стоев: Бизнес коалицията в Общинския съвет на Сандански е факт

Бизнес коалицията в Общинския съвет на Сандански е факт. Това коментира общинският съветник Стоян Стоев след днешния избор на председател на местния парламент. Припомняме, че вчера Николай Шаламандов заяви, че напуска групата на ВМРО и намекна за бизнес схеми и порочни договорки, които съпътстват избора в последните седмици.

„След като най-близкият човек до Атанас Стоянов напусна управлението му и публично заговори за схеми и срамни договорки, днес избор на председател на ОБС не трябваше да има. Затова ГЕРБ не издигнахме кандидатура и отказахме да участваме в гласуването. Призовахме и другите да не го правят“, обясни Стоян Стоев. Вот обаче не само имаше, но и кандидатът на Атанас Стоянов събра сериозно мнозинство от 17 гласа. „Единствените, за които сме сигурни, че не подкрепиха това управление са Антон Цанев и Асен Гогов. Всички други се скриха в тъмната стаичка и с това оставиха съмнението, от коя страна стоят – на бизнес коалицията или на хората, които искат промяна“, допълни Стоев.

„Отбелязахме ново дъно – всички общински съветници оставяха телефоните си преди да влязат да гласуват. Представяте ли си какво падение е това?! Политическият елит на Сандански е формиран от хора, за които има съмнение, че ще снимат бюлетината си, за да се отчетат пред когото трябва как и за кого са гласували…“, възмущава се общинският координатор на ГЕРБ. Той отново подчерта, че се радва, че от ГЕРБ не участват в тези срамни сцени и отново се очертава да са от малкото, които са опозиция на порочното управление на Сандански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене