Преизбраният кмет на Смолян Николай Мелемов: Трудна победа, но затова пък толкова значима!

Трудна победа, но затова пък толкова значима! Победа зареждаща, ангажираща и даваща сили за нови предизвикателства! При окончателно преброени бюлетини водим спрямо кандидата на движение „Нашият град“ със 149 гласа. Някои ще кажат: „Малко са!“ – да, но напълно достатъчно. След тази яростна атака на всички опоненти срещу всичко постигнато за 12 години, в които са трупани позитиви, и неизбежно – негативи.
Отрицателните послания успяха да отвратят хората и за мое съжаление доведоха до рекордно ниска за местен вот активност! Наш общ дълг ще бъде да върнем позитивизма и надеждите на нашите съграждани.
Както и досега, ще бъда кмет на всички смолянчани!

Благодаря на всички, които дадохте своя глас за съзиданието, за стабилност във финансите, за устойчивост в решенията и възгледите, за предвидимост в ангажиментите.
Благодаря на всички, които не се подведохте по фалша и лъжливите обещания за чудеса, защото чудеса се случват само в приказките, а в реалния живот правилата са други!
Благодаря ви, че с привичния ви родопски прагматизъм, вродена и придобита интелигентност откроихте разликата между фантазии и действителност, между внушения и истина, между обещания за чудеса и реални ангажименти.

Отнасям се с уважение и към тези, които взеха участие във вота, но избраха други кандидати. Длъжни сме да работим с още повече енергия, за да отговорим на вашето доверие в нас!
Затова ще бъда напълно откровен – нуждаем се от вас, от вашите съвети и напътствия, от вашата градивна критика и бележки. Заедно ще се справим с всички предизвикателства през следващите 4 години. Сигурен съм, че щом сме заедно – ще успеем!
Благодаря на целия екип, който беше неотлъчно до мен в тази кампания, за неуморната работа и всеотдайност!
Още веднъж – БЛАГОДАРЯ на всички за подкрепата!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене