Аудио!Владимир Москов: Лявото пространство в България трябва да се обедини

Лявото пространство в България трябва да се обедини, трябва да се разграничим от егоизма. БСП е партията, която трябва да реализира този процес. Лидерите трябва да се обединят.

Това каза пред БНР Владимир Москов, който спечели изборите в Гоце Делчев и започва осми кметски мандат. Той е член на Изпълнителното бюро на БСП и заместник-председател по въпросите за местното самоуправление.

В предаването „12+3“ той коментира с какви амбиции започва новия си мандат:

„Много неща се направиха досега, но най-значимото е, че запазихме етническата толерантност и взаимното уважение между хората в общината. Чист град, чисти села. Голям инфраструктурен обект се откри – отваряне на ГКПП „Илинден“, на границата на България с Гърция, който даде сериозен тласък за развитието на бизнеса и културните връзки. Над 90% е сменена водопроводната мрежа в общината. Зелени и чисти град и села. Работеща болница и без задължения, модерни и обновени училища и детски градини. Добра бизнес среда, без рекет“, подчерта той.

 

По думите на Владимир Москов в общинската администрация работят хора, които симпатизират на различни партии и организации, но се залага на тяхната експертност:

Който залага на партийния принцип, губи обществото като цяло„, смята той.

Интервюто на Кети Тренчева с Владимир Москов в предаването „12+3“ можете да чуете от звуковия файл.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене