Стоян Стоев: Сандански гласува за промяна на досегашното управление

Сандански желае промяна! Това е категоричното послание от изминалата изборна нощ. Това каза кандидатът за кмет Стоян Стоев след като станаха ясни данните от паралелното преброяване на неговия щаб. Те показват, че за него гласа си са дали над 7 000 души, а разликата с действащия кмет е около 7-8%.

„Предварителните ни данни показват, че общо над 10 хиляди души са дали вота си за различно управление в общината ни. Поздравявам опонентите, които направиха честна и открита кампания“, допълни Стоян Стоев. Той благодари и за подкрепата и доверието на хората, които са дали вота си за него. „Постигнахме още една важна победа – много висока изборна активност в общината ни в сравнение с данните за страната. Това е много важно, защото обезсилва контролирания вот и показва, че хората имат гражданска позиция“, категоричен е Стоев.

Неговата равносметка на резултатите – „Сандански е буден и мнозинството иска да тръгнем по нов път. Следващите дни продължаваме срещите, за да убедим колкото можем повече от тях, че общината ни може да се управлява по различен начин: ефективно и открито“.

„Истинската промяна за Сандански е много близо“, каза още Стоян Стоев и подчерта, че най-важно е обединението, за да се постигне това.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене