Кандидатите на БСП се срещнаха с жителите на квартал „Средна“ в гр. Гоце Делчев

Ползотворна среща проведе кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов в един от големите квартали на града – Средна. На срещата присъстваха и голяма част от кандидатите за общински съветници от листата на Коалиция „БСП за България“ – Иван Геров, Гергана Орманлиева, Димитър Балтаджиев, Костадин Кърджалийски, Георги Мишев, Димитър Сохулов, Димитър Бояджиев, д-р Ангел Тонгов, Павел Петелов, Петър Янев, както и народния представител Богдан Боцев.

Пред живущите в квартала, кандидатът за кмет на общината Владимир Москов припомни накратко направеното през изминалите 4 години. „За мандата сме сменили 14 км водопроводна мрежа, като в нея не влиза сменения водопровод във вашия квартал. Тук работата по подмяната е завършена, но остава да се възстанови асфалтовата настилка и това ще бъде направено преди зимата“, категоричен бе Владимир Москов. Освен подновяване на настилката там, където са извършвани ремонтни дейности по смяна на водопровода, хората в квартала поискаха изграждане на мост над реката, който да е продължение на улица „Бабуна“. Това ще бъде възможно, ако се привлекат необходимите средства за неговото изграждане, уточни кандидатът за кмет.

Сред поставените въпроси бе също почистване на коритото на реката, както и укрепване на части от брега на реката. „Почистването на речните корита е нещо, което се стремим да правим редовно, но все пак е важно да получаваме и обратна връзка. Винаги сме на разположение, за да подадете сигнал или да съобщите за нещо, което трябва да бъде направено и ние не сме го забелязали. Стараем се да реагираме незабавно на всички получени сигнали. Така ще бъде и занапред“, допълни още Владимир Москов.
Присъстващите на срещата изразиха подкрепа за програмата, предложена от кандидата за кмет и неговия екип и изразиха надежда, че поетите ангажименти ще бъдат изпълнени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене