Офанзива от млади хора в подкрепа на инж. Венелин Трошанов!

С наближаването на изборния ден все повече млади хора излизат в подкрепа на независимия кандидат за кмет на Община Благоевград-инж. Венелин Трошанов.

Решени да променят бъдещето си, младите излизат и заявяват публично желанието си за промяна и скъсване с досегашния модел на управление.

Младото момче, възпитаник на Югозападния университет, използва социалните мрежи като трибуна, за да призове своите връстници и приятели да гласуват, за да може Благоевград да поеме в правилната посока, която да гарантира нормално и достойно бъдеще.

Васил Кацарски е актьор в Драматичен театър „Драгомир Асенов“- гр. Монтана. Васил е завършил ,,Актьорско майсторство за драматичен театър“ в Югозападен университет,,Неофит Рилски“- гр. Благоевград и мечтае да се завърне в Благоевград, да живее и  работи тук!

Ето и думите на младият актьор, публикувани на стената му във Фейсбук:

Здравей, Благоевград!

Предстои ни важен избор на 29 октомври 2023г.

Нека си кажем нещата такива, каквито са. И да не се заблуждаваме. Благоевград има нужда от промяна, рестарт и ново начало.

Ново начало може да бъде поставено само и единствено от необременен и млад човек. Човек, който иска промяна и е готов да работи за бъдещето на Благоевград.

Минаха много моменти, дадоха се много обещания, нарушиха се още толкова от същите, ако трябва да сме откровени. И достатъчно време имахме търпение. Новото начало е крайно необходимо!

От нас зависи дали го искаме!

Искам да живея в Благоевград! Искам да работя тук! Искам да дам най-доброто от себе си, на което съм способен!

Благоевград има нужда от младите, защото ние сме неговото бъдеще!

Аз подкрепям инж. Венелин Трошанов, независим кандидат за кмет на община Благоевград. Защо? Защото знам, че може да превърне града в притегателен, модерен и културен областен център.

Знам, че решенията, които дава за Благоевград са адекватни и приложими!

Нека заложим на млад човек, с опит и визия за бъдещето на Благоевград!

Аз ще подкрепя инж. Венелин Трошанов на 29 октомври, защото искам да дам шанс на промените!

Бъдещето може да бъде променено! И то зависи от всички нас!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене