Стоян Стоев: В наследство на новия кмет на Сандански остава завършването на булевард Европа

За съжаление след инвестирани над 6 000 000 лв. булевард Европа остава недовършен и това е една от задачите за следващия кмет на Сандански. Това каза кандидатът за кмет на общината Стоян Стоев. Той показа и проект за изграждане на кръгово кръстовище на входа на града, с който екипът му разполага.

„Това ще повиши не само безопасността, но и ще реши проблемите със задръстванията, които всеки ден се образуват“, обясни Стоян Стоев. Той зададе и въпрос към управляващите на общината дали са си задавали въпроса, ако един тежкотоварен камион или автобус се заблуди и влезе от магистралата към Сандански и поеме по булевард Европа, къде може да се обърне? „Бяхме свидетели как проектът за ключовия булевард се оскъпи с близо 50%, но дори не беше изпълнен в цялост. Заедно с това ще го изплащаме и години наред, защото се изтегли заем и в аванс се изхарчиха парите от бюджет 2024 г.“, каза още Стоян Стоев.

„Трябва да планираме и да изпълняваме проекти, които решават проблемите, а не създават нови“, категоричен е Стоян Стоев.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене