Обръщение на кандидатът за кмет на Благоевград Илко Стоянов

Уважаеми благоевградчани,

През цялата предизборна кампания срещу мен и моя екип се изсипа, а и продължава да се изсипва нечувана вербална агресия през форумите и социалните мрежи. Зад публикациите стоят хора, които имат съмнителна репутация в града.

Воден от разбирането, че всеки има право на мнение в една свободна държава, търпях обиди, откровени клевети и интригантстване, търпях лъжите и нападките. Не бих занимавал хората с това, защото знам, че властта има и обратна
страна, и който не е готов да „носи този кръст“, по-добре да не се захваща с нея.

Омразата и дезинформацията в оставащите до вота дни обаче премина границите на търпимостта. Тиражират се грозни лъжи, една от които е, че искам да правя джамия в Благоевград в замяна на подкрепа от ДПС. Приписват ми се мръсни сделки и всякакви други внушения, които целят да окалят личността и работата ми като кмет пред обществеността и избирателите.

Днес категорично заставам пред вас, за да ви кажа, че повече няма да мълча и да търпя, защото вече не става въпрос само за лични нападки, а защото с тези лъжи се цели превземането на Благоевград от същите тези хора, които го доведоха до упадък!

Моят личен отговор ще бъде даден в съда, но по-важното е заедно да дадем отговор на изборите в неделя!

Благоевградчани, апелът ми към вас е: Вярвайте на хора, които са показали, че ги е грижа за общината и хората, положили са усилия да направят битието ви по-добро и са се изправяли пред проблемите с лицето си! Не вярвайте на лъжци, прикрити зад маската на загриженост за вас!

Вярвам, че доброто ще победи!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене