Силни думи и огромна подкрепа от ,,повелителя на огъня“ Пламен Иванов, създател на Театъра на огъня и сенките ,,FIRETER“ за инж. Венелин Трошанов

Все повече артисти излизат в подкрепа на младия кандидат за кмет на Благоевград – инж. Венелин Трошанов

Силни думи и огромна подкрепа от ,,повелителя на огъня“ Пламен Иванов, създател на Театъра на огъня и сенките ,,FIRETER“ бяха публикувани днес в социалните мрежи за независимия кандидат за кмет на Благоевград – инж. Венелин Трошанов.

Ето какво каза Пламен Иванов във видеото:

Здравей, Благоевград! Казвам се Пламен Иванов и съм основател и ръководител на Театър на огъня и сенките ,,Fireter”.

Хората в България са разочаровани от политиката и политиците като средство за разрешаване на техните проблеми. И може би са прави!

Но в момента имаме възможността да променим всичко това, да поставяме гласност на проблемите ни и да изискваме тяхното решение!

Аз подкрепям инж. Венелин Трошанов, като независим кандидат за кмет на Благоевград, защото вярвам в неговата честност, некомпрометираност и затова, че ще работи с цялата си енергия и сърце за благоденствието на Благоевград!

Успех, инж. Трошанов!

Театър на огъня и сенките ,,Fireter“ е проект, специализиран в създаването на атрактивни пърформанси, съчетаващи в себе си елементи на огнено шоу, шоу на кокили, жонглиране с огън, огнени инсталации, живи статуи, уникални костюми, конструкции и декори.

Атрактивните спектакли на артистите от Театър на огъня и сенките ,,Fireter“ са обиколили цяла Европа, тяхната авангардност променя типичната представа за пърформанса, създавайки невероятно шоу, съчетаващо в себе си елементи от различните видове изкуства – театрално, танцово и цирково.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене