ПРОВЕРКА НА MEDIAMALL: Кандидатът за кмет на Варна от “Възраждане” – цял живот на държавна хранилка

Цял живот на държавна хранилка. С това изречение можем да опишем изцяло и точно цялата трудова биография на кандидата за кмет на Варна Коста Стоянов, който е издигнат от партия Възраждане. От натруфената за пред хората биография на Коста Стоянов ще разберете, че цял живот като данъкоплатци сме му плащали заплатата, та и до днес. През далечната 2003 г. Коста Стоянов става общински съветник в община Бяла, където е издигнат от ВМРО. Странно, но в натруфената му биография е спестен факта, че Стоянов е бил член на ВМРО, както и неговия партиен вожд Костя.

Естествено, че привържениците на Възраждане, които над 90% са отрудени хора, които с неуморен труд едва свързват двата края, не знаят почти нищо за своите избраници и, че същите тези избраници от години паразитират на техен гръб. Коста Стоянов бързо се ориентира, че лапачката е в общинската администрация и предава своите избиратели като освобождава мястото си на общински съветник, за да се въздигне на висок чиновнически пост в общинската администрация, като директор на дирекция „Разработване и управление на проекти и евроинтеграция ” (РУПЕ). Вероятно от тогава е и неговата любов към Европейския съюз и еврото, но за пред партийния вожд и електората хули еврото, Еврозоната и Европейския съюз.

В своята чиновническа дейност Коста Стоянов години наред е заемал висок пост в администрацията на община Бяла под ръководството на кмет избран от ГЕРБ и след като толкова дълго време се е задържал, значи е бил доволен от кмета на ГЕРБ. Сега обаче, за пред електората ударно критикува ГЕРБ, от чийто кмет е ял бял хляб.

От наши източници научихме, че сега в знак на благодарност към ГЕРБ на Коста му е възложена задачата, която преди четири години бе възложена на Костя Костадинов, а именно да обслужи кмета Портних и да му помогне за пореден път да стане кмет, за което ще бъде щедро възнаграден.

Финансовото състояние на Коста Стоянов показва, че той е сериозно задлъжнял и към днешна дата дължи над 300 хиляди лева по ипотечен кредит, финансов лизинг и кредитна карта, а задлъжнелите лица са готови на всякакви финансови облаги както е извостно.

Видно от имуществената му декларация Коста Стоянов едва ли кипи от желание да напусне Народното събрание и да се раздели с многохилядната депутатска заплата и куп други благинки, за да става кмет или общински съветник, та било то и на Варна. Хора от средите на партията споделиха, че за Коста е важна сухата пара сега и веднага, за да си оправи положението.

Да му мислят тези, които му вярват на приказките!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене