ЕКСКЛУЗИВНО!!! Спас Русев вече е новият официален собственик на „Левски“

Новината съобщи официално един от досегашните собственици на „синия“ клуб Иво Тонев по време на Общото събрание

То се проведе в НДК като по време на него стана ясно, че 62-годишният бизнесмен получава безвъзмездно акциите на тримата досегашни собственици на „Левски“ Иво Тонев, Николай Иванов и Александър Ангелов. Това на практика потвърди всички предварителни слухове около тима на „сините“ и предстоящите кадрови промени в управлението му.

На преден план излезе и съставът на Надзорния съвет малко по-късно, в който освен собственикът Спас Русев, влизат директорът на дирекция „Сигурност“ във VIVACOM Деян Петков, а така също синът на новия собственик на тима – Евгени Русев – изпълнителен директор на „Интерхотел Гранд Хотел София“.

„От дете съм закърмен с идеята „Левски“. Като малък ходех на мачове и това беше празник. По-късно, когато отидох да живея със съпругата си в Лондон, заради синия цвят избрах „Челси“ и ходех на неговите мачове. Там видях какво е да се ходи семейно на мач, какво е т.нар. „мач дей“ – каза в речта си Спас Русев. – Тук наблюдавам как футболни президенти коментират непрекъснато мачове, съдии и какво ли още не около отборите. Не очаквайте от мен на всеки 45 минути да се изказвам за мачовете. Не очаквайте от мен да се бъркам в работата на треньора. Не очаквайте от мен да коментирам работата на футболния съюз. Моята задача е да осигуря подходящите условия за работа на футболистите и екипа на клуба. Защото „Левски“ е идея“, каза още новият първи човек в клуба от стадион „Георги Аспарухов“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене