Атанас Камбитов: Нека да бъдем разумни и коректни!

Не водете предизборна кампания с интриги, манипулации и лъжи. Това не е в полза на никого. Най-вече не е добре за Благоевград! Нека да бъдем разумни и коректни!

Скъпи благоевградчани,

Водя конструктивна кампания. Предлагам конкретни мерки, които да решат проблемите на града в рамките на четири години.
Не мога да отмина обаче грубите манипулации и внушения, още повече, когато се правят от хора с претенции за европейско мислене и възпитание. Вчера в безсилието си да защитят кандидатурата си за кмет пред собствените си симпатизанти, подчертавам част от ръководството на ГЕРБ Благоевград, заедно с кандидат кмета, пуснаха прессъобщение, в което откровено и безцеременно излъгаха.

Цитираха Борисов: “Не Камбитов, който е наш опонент, а държавата и ГЕРБ стояха зад развитието на Благоевград“… Нещо, което той не каза. Много го чуха, а и лесно може да се провери в нета. Не това е най-важното.

Важни са принципите и истината.
Излъгаха в името на някаква политическа цел. За тази групичка хора “целта оправдава средствата”стана верую последните две години. Само че, цел, постигната с лъжи, интриги и разделение, никога не е устойчива във времето. Не е успешна. Резултатите са около нас.

Самият Борисов им каза, че трябва да се работи заедно, но нито го чуха, нито го разбраха.
Всеки разумен политик знае, че само обединението води до успех.

Ние сме го доказали със санирането, с изграждането на басейна (тогава събрахме 15000 подписа, ако си спомняте), с всичко, което сме постигнали заедно.
Горд съм, че съм кандидат, подкрепен от вас скъпи съграждани. Ще работя само и единствено за интересите на нашия град.

Мога и знам как – доказал съм го. Доверете ни се!
Бюлетината е номер 77!

Заедно да завършим започнатото в името на обединен и успешен Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене