Владимир Москов: Ежедневните срещи с хората са най-важните и полезните

„Ежедневните срещи с хората в Гоце Делчев и селата в общината, са най-важните и полезни за мен. Откритите отношения с моите съграждани, поставянето на проблемите очи в очи и търсенето на възможности за тяхното решаване е нещо, което правя всеки ден“, това каза по време на предизборни срещи в „Новия квартал“ на града, кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов.

На срещите присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата на Коалиция „БСП за България“ Димитър Балтаджиев, Иван Геров и д-р Ангел Тонгов, Костадин Кърджалийски, Гергана Орманлиева и народния представител Богдан Боцев. Подкрепа и вяра, че успешното развитие на община Гоце Делчев ще продължи, заявиха живущите в квартала и поискаха ремонт на част от тротоарната настилка на бул. „Гоце Делчев“ в участъка от НПГ „Димитър Талев“ до складовата база, както и оформяне на подход за детски колички.
„Оценяваме всичко, което е направено в квартала, но трябва и ние хората да пазим повече. Паркират се коли по тротоарите, цепят се дърва, това разваля направеното и е нормално да се налага пак ремонт. Бъдете по-строги и налагайте санкции на такива хора“, призова възрастен човек от квартала. Да се вземат мерки за въвеждане на по-строг ред при паркирането на автомобили, да се спре изтичането на мръсна вода в Градска река, както и обновяване на детската площадка в квартала поискаха още хората.

„Ще се постараем да решим наболелите въпроси, но затова е много важно да получаваме своевременни сигнали от вас. Винаги сме на ваше разположение, за да подадете информация ако има нещо, за което трябва да се вземат мерки“, обясни Владимир Москов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене