Христо Иванов: Гласувайте преференциално за Владимир Миленков, защото ни трябва в парламента

 

Кандидатът за народен представител от  „Демократична България“  Владимир Миленков се обърна към избирателите, с призив за активно гласуване в неделя  и обобщи  кампанията, която приключва днес като трудоемка, но много поучителна.

 

 

 

 

Владимир Миленков проведе една динамична и изпълнена с десетки срещи кампания, посещавайки почти всички населени места в областта.  Той се срещна с граждани, представители на малки и среден бизнес, както и предприемачи и инвеститори от по-голям мащаб, с които обсъди проблемите и перспективите, пред които е изправена област Благоевград.

 

„Проблемите на хората по места са различни, има населени места, в които все още, в 21 век има проблеми с елктроенергията и водоснабдяването, има и такива места, в които най-сериозния проблем е корупцията и манипулирането на обществените поръчки, от което бизнеса страда. Видях хора, които се притесняват как ще се справят с доходите си до следващия месец, което е недопустимо за държава, чийто бивш премиер убеждаваше, че сме достигнали един европейски стандарт и проблеми няма. Едно е ясно обаче и то се чува навсякъде, хората  искат промяна. Усеща се решителност и липса на страх, такъв какъвто имаше преди 3 месеца и това е положително.“, коментира кандидатът.

 

Миленков е убеден, че влиянието на ГЕРБ, БСП и ДПС залязва, но е изключително важно партиите, които се заявяват като „партии на промяната“ да изразят ясно своето отношение към предишния модел, да се дистанцират категорично.

 

Основната грижа сега, според кандидатът на „Демократична България“ е хората да разберат колко важно е тяхното участие в така чаканата промяна, а то ще се изрази чрез активно гласуване в неделя.

 

В последния ден от предизборната кампания искам да отправя апел към всички – в неделя излезте и гласувайте, това е единственият път към промяната, към която се стремим. Неучастието в изборите има своята цена и тя рядко е в ущърб на системата – напротив. А тя – системата, до момента винаги е побеждавала и предопределяла живота ни, тя изпрати хиляди млади хора в чужбина, тя създаде корупционния модел, който ограби държавата и сега е моментът, в който трябва да кажем „СТИГА“!

Чувството за безалтернативност вероятно е най-доброто политическо оръжие, което настоящата политическа система успя да създаде през последните двайсет години, на това ще разчитата те и в неделя, а ние, този път можем да им развалим плановете.

Гласът няма смисъл единствено тогава, когато не се даде. Ако достатъчно хора не отидат до урните, то грешките при броенето, злоупотребите и контролирания вот надделяват.

На 11 юли 2021 г. имаме шанс да си поискаме държавата обратно, така както си поискахме Росенец на 11 юли 2020 г..

На 11 юли трябва да изметем онези, които дори не чуваха нашия глас, който ехтеше по площадите, не виждаха хората, които ги изпълваха, онези, които ни доведоха до срамни позиции във всяка класация.

Демократична България е алтернатива и възможност, подкрепете ни с бюлетина номер 23.

Тези, които са ме припознали като човек, който може да работи за тях, могат да ме подкрепят с преференция 103.“, написа Миленков в социалната мрежа.

 

 

Той благодари и за подкрепата на лидера на „Да, България“ и съпредседател на „Демократична България“ Христо Иванов, който му гласува огромно доверие и ясно призова хората да го подкрепят, защото  следващия парламент има нужда от хора като Владимир Миленков:

 

 

 

 

 

В последния ден от кампанията, подкрепа за Вл. Миленков дойде и от Швейцария, от където легендата ни в тениса Мануела Малеева също призова хората да гласуват за него:

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене