Любен Дилов – син: Най-голямото богатство на Сандански са хората

Най-голямото богатство на Сандански не е минералната вода или уникалният климат, а хората, които живеят тук. Те заслужават подготвен, човек, който да поведе региона към просперитет. Това каза народният представител и заместник-председател на Комисията по туризъм в Народното събрание Любен Дилов – син. Той пристигна в Сандански в подкрепа на кандидата за кмет Стоян Стоев и призова това да е новият градоначалник, след идващите местни избори.

“Голяма част от живота ми е преминал в Сандански и съм емоционално свързан с региона”, обясни Любен Дилов. По думите му военната служба е преминала в местното поделение, а всяка отпуска е бил в Сандански. “Просто защото не бях от най-изрядните войници и не ми разрешаваха друго освен градски отпуск. Това обаче ми позволи да опозная хората и творците на Сандански”, допълни Дилов-младши.

“Затова, най-вероятно повече от всеки друг ваш гост, искам в Сандански да се случват хубави неща”, подчерта той и прикани всички да дадат подкрепа за Стоян Стоев. “Затова съм тук – защото искам да подкрепя едно момче с европейски дух и визия за развитие на региона. Защото тепърва ще се случват важни неща като приемането ни в Шенген и Сандански може да бъде емблема на европейски град, разположен между три държави. С кмет като него може да привличате и много повече инвестиции и да си върнете развитието”, каза още Любен Дилов – син.

На представянето на управленската програма на Стоян Стоев присъстваха още председателят на Комисията по култура и медии Тома Биков, бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов, председателят на СДС Румен Христов, както и представителят на изпълнителната комисия на ГЕРБ Красимир Велчев, а залата в Дома на културата се оказа тясна да побере всички желаещи да присъстват на събитието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене