Скандал! Разследване на Топ Преса!Кметът на село Каменица Асен Митрев печели четвърти мандат с измами с адресни регистрации

Всекидневна гладка в селото

Всекидневна гледка в селото

Най - подредената улица в селото

Най – подредената улица в селото

Дори по-скандален от кмета на Галиче Ценко Чоков, кметът на село Каменица Асен Митрев, който е четвърти мандат върти далавери със свои роднини и приятели като ги регистрира в селото в което никога не са посещавали и живеели. Това му е четвърта поред изборна измама разказват хора от селото, пред репортер на югозападния таблоид изпратен на място. В деня на изборите около 40 роднини и приятели на Митрев пристигат с коли от София, Петрич, Кулата, Сандански и гласуват в единствената секция в селото, като той щедро им се отблагодарява със обилна почерпка в личното му заведение на центъра на селото.
В Каменица живеят постоянно около 70 жители, като в изборния ден набъбват до 120. Измамата е една и съща на всички избори, Митрев събира личните данни на роднините и ги регистрира в служба ГРАО на община Струмяни.
Асен Митрев е бившо ченге и е наясно с изборните далавери, пуснал е връзки навсякъде. А най-скандалното е че пуска постоянно доноси срещу неговите съселяни като ги заплашва и репресира.
Хората се оплакват, че управлява със страх и заплахи.
За всичките му мандати в селото нищо не е направено. Единствената асфалтирана улица е разбита и с дупки, а останалите улици се ремонтират от самите жители, като повечето са с изкопани улеи от дъждовната вода.
И още една скандална информация са закачените на кметството избирателни списъци, като в тях хората са 125, а в селото постоянните жители са 70.
Разликата идва от там, че в селото са изградени четири жилища за хора с психични отклонения с персонал от 60 лица, а болните са около 100 души.
Част от болните са се появили в списъците за гласуване, което е мистерия, злоупотреба или допусната неволна грешка на Общинска избирателна комисия Струмяни.
С всичките тези своеволия и нередности, Асен Митрев злепоставя общинският кмет на Струмяни Емил Илиев.
Хората от селото разказват, че никога не можете да намерите кметът Митрев защото не си стои на работното място, вратата на кметството винаги е заключена.

Списъците в които са добавени хора с психични отклонения

Списъците в които са добавени хора с психични отклонения

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене