С ПРЕИЗПЪЛНЕНА МАНДАТНА ПРОГРАМА И ХАРИЗМАТИЧНИ ЛИЧНОСТИ ПП ГЕРБ РАЗЛОГ ТРЪГНА КЪМ ВОТА НА СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ

Кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ – пълна листа:

7/101:

КРАСИМИР ГЕРЧЕВ: ПРЕВЪРНАХМЕ ОБЩИНА РАЗЛОГ В ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ОБЩИНИ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ, ОБЕДИНЕНИ В ДОБРОТО!

Инж. Красимир Герчев е кандидат за кмет на община Разлог, издигнат от ПП ГЕРБ и първи в листата.

Роден е на 31.05.1965 година. Магистър инженер е на Висшия минно-геоложки институт София. Специализира “Геотехнологии“, „Бизнес-предприемачество“ и „Дигитален маркетинг“

Красимир Герчев е бил активен волейболист и част от професионалния волейболен отбор „Пирин“ (Разлог), заемал е ръководна функция в Управителния съвет на Футболен клуб „Пирин“, бил е председател на Управителния съвет на Националната мрежа за бизнес развитие – София, обединяваща Бизнес центровете по Програма JOBS.

Кмет е на община Разлог от 2009 година до 2022 година и е носител на приз Кмет на годината „Успешно усвояване на евросредства“, Кмет на годината – „Иновации в образованието“, Кмет на годината „В подкрепа на БГ производителите“, Кмет на годината – голямата награда за средна община в България. През неговото управление Разлог става град-пазител на традициите.

Семеен е, с едно дете и две внучки.

7/ 102 :

Д-Р ЕМИЛ ТОНЧЕВ: ВСЕОТДАЙНОСТ И ОТГОВОРНОСТ КЪМ „НАРОДНАТА РАБОТА“!

Д-р Емил Тончев е вторият в листата кандидат-съветник на ПП ГЕРБ Разлог.

Роден е на 16.12.1964 година. Лекар. Завършил е Висш медицински институт – София, специалист „Образна диагностика“.

Целият му трудов стаж, повече от 30 години като лекар е преминал в МБАЛ Разлог – ЕООД. В момента е началник отделение „Образна диагностика“.

Два мандата общински съвет от ПП ГЕРБ – председател на социалната комисия, Народен представител в състава на 44-то Народно събрание, член на Парламентарната здравна комисия ( 2017-2020).

Председател е на общинската структура на ПП ГЕРБ. Семеен, с две дъщери.

Той е обединителна личност с изключителни качества на добър човек и професионалист. Благодарение на неговата инициативност и работа се постигна много в образованието, в здравеопазването, в защитата на правата на човека и превенция на домашното насилие. Като народен представител на община Разлог, д-р Тончев направи много за болницата и училищата в общината.

7/103

КИРИЛ КАЛОЯНОВ: 12 ГОДИНИ – С ДЕЛАТА СИ ДОКАЗАХМЕ, ЧЕ ОБИЧАМЕ ОБЩИНА РАЗЛОГ

Кирил Калоянов е магистър по икономика. С над 20 година опит в сферата на мениджмънта и управлението на хотели и ресторанти. Общински съветник в последните три мандата към Общински съвет Разлог. Баща на две деца.

7/104

МАРИО ТЕРЗИЕВ: ТРИ МАНДАТА РАБОТИМ ЗА ХОРАТА НА ОБЩИНА РАЗЛОГ

Семеен, с едно дете. Лесовъд. Стои близо до хората и споделя техните проблеми. Честен и открит в диалог с хората, готов да помогне на всеки.

7/105:

ГЕРГАНА КОСТОВА: С ДОСТОЙНА И ХАРИЗМАТИЧНА ЛИЧНОСТ КАТО КРАСИМИР ГЕРЧЕВ ЩЕ ПОСТИГНЕМ ОЩЕ МНОГО ЗА ОБЩИНА РАЗЛОГ

Гергана Костова е с три висши образования. Магистър е по психология, магистър по финанси и магистър инженер – еколог. Семейна, с едно дете. Три мандата общински съветник.

7/106:

ИНЖ. АТАНАСИЯ СПАСОВА: МАНДАТИТЕ НА ПП ГЕРБ ПРЕВЪРНАХА ОБЩИНАТА В ДОБЪР ДОМ НА НАШИТЕ ДЕЦА

Атанасия Спасова е магистър-инженер по горско стопанство със специализация „Лесоползване и икономика на горското стопанство“.Майка на 1 дете. Работи по специалността си и има дългогодишен опит в сферата на горите.

Общински съветник в Община Разлог, мандат 2019-2023 година.

7/107:

ПЕТЪР ПОПОВ: ОТ ОСНОВАВАНЕТО НА ПП ГЕРБ В РАЗЛОГ – ДО ДНЕС РАБОТИМ ДОСТОЙНО И ОТГОВОРНО ЗА ХОРАТА НА ОБЩИНА РАЗЛОГ

Петър Попов – икономист, един от учредителите на ГЕРБ Разлог през 2007 г.

Общински съветник е от 2011 г. Председател на постоянната комисия по Бюджет и финанси, заместващ председател на ОбС.

7/108:

ЛИЛКА ДОСЕВИЧИНА: ПОДКРЕПЯМ ПОЛИТИКАТА НА КРАСИМИР ГЕРЧЕВ ЗА ХАРМОНИЧНО РАЗВИТИЕ НА ГРАДА И СЕЛАТА

По образование е магистър по начална и предучилищна педагогика с много квалификации. Работи повече от 35 години като начален учител в ОУ „Братя Миладинови“ – с. Елешница. Два мандата общински съветник в община Разлог.

Лилка Досевичина е майка на две дъщери, има и три внучета. Нейната мисия е да бъде гласът на хората.

7/109:

СЛАВЧО ФАРФАРОВ: НАСЛЕДНИК СЪМ НА РАЗЛОЖКИ РОД НА ГЕРОИ, КРАСИМИР ГЕРЧЕВ ЗА МЕН Е ПРИМЕР НА ГОЛЯМ БЪЛГАРИН

Неговият прапрадядо Костадин Лазаров Фарфаров е активен участник в освободителното движения на Разлог. Обезглавен е на Кръстовден, при потушаването на Илинденско-Преображенското възстание и името му е сред героите на паметника пред Музея.

Славчо Фарфаров е наследник и на Михаил Фарфаров, ктитор на църквата „Св. Георги“. За да дари, той продава воденицата си, която се е намирала в непосредствена близост до сегашния дом на кандидата за общински съветник.

В този дом Славчо Фарфаров отглежда децата си – Иван и Дана, те са неговото настояще и поглед в бъдещето. Синът му стана носител на приз Човек на годината на в. 24 часа.

Славчо Фарфаров има висше образование и строителна фирма. В съзнателния си живот за него Красимир Герчев е пример и опора, и застава зад него!

Неговата кауза е съхранено минало, изградено настояще, мечтано бъдеще!

7/110:

Д-Р ИВАН ТЕРЗИЕВ: ЩЕ РАБОТЯ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА ОБЩИНА РАЗЛОГ

Д-р Иван Божанов Терзиев е лекар по дентална медицина (стоматолог). Печели „Златен Хипократ“ на факултета по дентална медицина Пловдив. Специализирал в областта на денталната имплантология – в България и в Южна Корея, дигитална имплантология – в Кайро, Египет.

Зам. – председател на Районната колегия на Български зъболекарски съюз Благоевград, член на Националната комисия на Български зъболекарски съюз.

Избран за лекар на годината за Благоевградска област от Български зъболекарски съюз за 2021г. Семеен с две деца.

7/111:

ДАНИЕЛА ГЕРМАНСКА: ДОКАЗАХМЕ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СПАЗВА ВИСОКА ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА В ОБЩИНА РАЗЛОГ

Майка на 2 деца. Икономист. Дългогодишен опит в сферата на финансите. 15 годишен опит като мениджър в банки.

7/112:

Д-Р ГЕОРГИ РУСКОВ: ЦЯЛ ЖИВОТ СЪМ БЛИЗО ДО ХОРАТА НА БАНЯ, ПОЗНАВАМ БОЛКИТЕ И РАДОСТИТЕ ИМ, ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА БЪДА ДО ТЯХ

Д-р Георги Русков е роден в село Баня, негов баща е отец Янко Русков. Наследил християнските ценности на семейството си, той е авторитетен и уважаван лекар на хората на село Баня.

7/113:

СТАНИСЛАВ КУПЕНСКИ: ЩЕ БЪДА ГЛАСА НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС НА ОБЩИНА РАЗЛОГ

Станислав Петров Купенски е от Разлог. Инженер в хотелиерство и ресторантьорство, Су-шеф в ресторант в Париж.

Завръща се в Разлог, за да развива семеен ресторантьорски бизнес.

7/114:

АСЕНИЯ ПУЛИНА: СПОРТЪТ ИЗГРАЖДА ХАРМОНИЧНИ ЛИЧНОСТИ, ЩЕ ПОДКРЕПЯМ РАЗВИТИЕТО НА СПОРТА И СПОРТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА В ОБЩИНА РАЗЛОГ

Асения Валентинова Пулина е с висше образование, бакалавър – треньор по Таекуондо, с допълнителна следдипломна квалификация – учител по физическо възпитание и спорт. Международен и републикански шампион, носител на множество купи и златни медали. ,,Спортист на годината 2022 за гр. Разлог“. Треньор в клуб по Таекуондо „Чо Елит“ от 6 години. Призови класирания в чужбина, отличени с медали и купи за децата, обучавани от нея през последните години.

7/115:

ЕЛЕНА КОСТАДИНОВА: С ЦЯЛОТО СЪРЦЕ ЩЕ РАБОТЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА РАЗЛОГ

Елена Димитрова Костадинова е с висше образование, юрист. Семейна с едно дете, юрист, работи в Счетоводна къща.

7/116:

ИРЕНА МАДОЛЕВА: РАЗЛОГ Е ДОМ НА МОИТЕ ДЕЦА, ДА ГО РАЗВИВАМЕ И УТВЪРЖДАВАМЕ КАТО ЕДИН ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ ГРАДОВЕ НА БЪЛГАРИЯ

Ирена Мадолева има три висши образования и две магистратури по Училищна психология и Право. Владее свободно пет езика.

Управител на текстилна компания повече от 12г. Има опит в управление на проекти по защита правата на уязвимите групи и стаж в Европейския парламент.

Живяла и работила на два континента. Участва в докторска програма по педагогическа и възрастова психология. Семейна е, с три деца. Нейният по-голям син стана Човек на годината на 24 часа.

7/117:

ИВАН ДОБРЕВ: ДОСТОЙНО И ОТГОВОРНО ЩЕ РАБОТЯ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ОБЩИНА РАЗЛОГ

Иван Добрев е с висше образование, бакалавър по Стопанско управление. Семеен, с две деца.

7/118:

ВЕРГИНИЯ СТОЙЧЕВА: КРАСИМИР ГЕРЧЕВ СПАСИ БОЛНИЦАТА ОТ ФАЛИТ, ПОДКРЕПЯМ ПОЛИТИКАТА ЗА ПРОДЪЛЖАВАЩИ ИНВЕСТИЦИИ В ЛЕЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ

Вергиния Христова Стойчева, семейна с две деца. Тя е всеотдайна и посветена в грижа за здравето на хората. Медицинска сестра – бакалавър. Работи в МБАЛ- РАЗЛОГ- Вътрешно отделение.

7/119:

КРАСИМИРА ПЕНДЖАКОВА: ПОЗНАВАМ ХОРАТА ОТ ОБЩИНАТА И МОГА ДА БЪДА ТЕХНИЯ ГЛАС В МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ

Красимира Стоянова Пенджакова, семейна с три деца. Специалност-дизайнер кожена галантерия. Работи като ръководител поща в с. Бачево. За нея родното село и традициите са важна част от цялостния туристически продукт на община Разлог.

7/120:

МАРИЯ ПАНДЕВА: ЗАЩИТА НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ЖИВОТНОВЪДИТЕ В ОБЩИНА РАЗЛОГ

Мария Костадинова Пандева е семейна, майка на син и дъщеря. Ветеринарен техник.Социален педагог. Икономист. Дългогодишен опит и стаж в сферите на строителството, земеделието и животновъдството.

7/121:

ЙОРДАН ЙОРДАНОВ: ЕСТЕТИЗИРАНЕ НА ГРАДСКАТА СРЕДА, СЪХРАНЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА КУЛТУРНИТЕ ТРАДИЦИИ НА ОБЩИНА РАЗЛОГ

Йордан Георгиев Йорданов – семеен с две деца. Той има голям принос в естетизирането на град Разлог – автор на композицията на влюбените в езерото, на разложката мома и др. Неговите творби красят и радват жителите и гостите на община Разлог. Асистент и редовен докторант във Факултета по изкуствата към ЮЗУ“Неофит Рилски“-Благоевград. Опит в сферата на изобразителното изкуство, художник.

Обновена гражданска листа, нови и млади лица, хора с доказан опит в местния парламент, с високо образование и капацитет, с постижения в своята област, авторитетни и диалогични – всички кандидати за общински съветници на ПП ГЕРБ са готови докрай да отстояват интересите на своите съграждани, интересите на жителите на община Разлог.

НОМЕР 7 – обединени в доброто!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене