Хороскоп за 6 октомври

ОВЕН
Днес ще имате добри идеи. Ще ги реализирате успешно, защото не се боите да дадете воля на фантазията си и да действате така, както ви подсказва интуицията. Вашите думи и постъпки неизменно ще привличат внимание. Неголеми парични постъпления, ще позволят на някои от вас, да върнат стари дългове.

ТЕЛЕЦ
Началото на деня ще е леко. Не винаги съветите на околните ще са удачни, затова действайте самостоятелно. Често просто ще ви върви – ще се оказвате на нужното място в точното време. Може да се завърнете към стари проекти и да ги приключите. Всичко това ще изисква много енергия, затова вечерта се отдайте на почивка.
БЛИЗНАЦИ
Приятен ден, който ще ви зарадва с добри новини и с предложения, на които няма да устоите. Доверете се на интуицията си – тя няма да ви подведе. Някои от вас ще успеят да се съсредоточат над неща, които са особено важни. Лесно ще намирате общ език с хората около вас.
РАК
Динамичен ден, пълен с обрати. От сутринта ще трябва да се справите с много дела, но ще сте концентрирани и ще бъдете достатъчно ефективни. Вашата организираност и самодисциплина също ще ви помогнат. Не губите време и сили напразно и не се поддавайте на провокации.

ЛЪВ
Струва си да проявите настойчивост днес. Благодарение на нея ще имате успех и в безнадеждни ситуации. Имате шанс да надделеете над силни противници. Втората половина на деня обещава приятни събития в семейството и добри новини. Може да обсъдите семейни планове и действия.
ДЕВА
Днес ще сте енергични и готови за решителни действия. Ще се стремите да удържите важни победи. Всички задачи, които са били в задънена улица, днес може да довършите без много натоварване. Не са изключени парични постъпления от неочаквани източници, както и изгодни сделки.
ВЕЗНИ
Едва ли ще успеете да се съсредоточите само върху един проблем. По-вероятно е да се занимавате с няколко неща едновременно, като някои от тях със сигурност няма да са ви интересни. Често ще получавате упреци и с нежелание ще чувате чуждите мнения. Това не трябва да ви притеснява, действайте интуитивно.
СКОРПИОН
Напрегнат, но ползотворен ден. Способни сте да помогнете на мнозина и да подкрепите хора, намиращи се в сложна ситуация. Неочаквани визити и срещи ще ви зарадват. Макар да имате много работа, ще ви остане време и за общуване. Вечерта е време за повече почивка.
СТРЕЛЕЦ
Иска ви се всичко да е ясно и подредено, но със сигурност, днес няма да е така. Неяснотиите ще са прекалено много, а и сами ще трябва да се ориентирате в ситуациите. За всичко това ще ви е нужно време, затова се занимавайте с познати неща. Не рискувайте с нови начинания.
КОЗИРОГ
Днес няма да избягате от суетата и неразбориите. Доста ще ви дразнят, въпреки че ще търсите тишина и покой. Не планирайте важни мероприятия. Трудно ще успеете да се съсредоточите. Ще покажете, че сте способни да постигнете успехи в много направления, но това ще ви коства немалко усилия.

ВОДОЛЕЙ
Напрегнато начало на деня. До вас ще достига много противоречива информация и ще ви е нужно време и спокойствие, за да се ориентирате, да съпоставите купищата факти и да обърнете по-специално внимание на дребните детайли. Действайте самостоятелно и се доверявайте на опита си.
РИБИ
Ако получите по-рано от останалите полезна информация, не я споделяйте. Всичко, което разберете днес, скоро ще ви потрябва. Приятни запознанства и срещи ще ви помогнат да възобновите работа по стар проект. Полезно ще е да смените обстановката или да направите по-дълга разходка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене