„Левицата“ в Благоевград участва със собствена листа и подкрепя независимия кандидат за кмет Николай Шушков

„Левицата“ в Благоевград участва самостоятелно със собствена листа и подкрепя независимия кандидат за кмет Николай Шушков, което е нещо повече от естествено“. Това каза по време на представянето на листата за общински съветници на коалиция Левицата в Благоевград Костадин Паскалев, бивш кмет на града, бивш вицепремиер и председател на Коалиционния съвет на „Левицата“.

„Николай Шушков е принципен, последователен, градивен човек и може да даде много на родния си град. Ще работим заедно за социалното, справедливо и съзидателно бъдеще на нашия град“, това каза на свой ред и водачът на листата на Левицата адвокат Албина Анева.

Николай Шушков благодари за подкрепата и подчерта: „Тук съм, за да изразя и моята подкрепа за вашата листа. Повечето от кандидатите в нея са мои добри познати и приятели, с някои дори съм работил. Една много добре балансирана листа от хора, дълбоко свързани с Благоевград и отдадени на мисията за просперитета на града и хората“, подчерта той и призова благоевградчани да подкрепят листата на Левицата с номер 28 и него за кмет на града с номер 74.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене