Илко Стоянов: Благоевград ще има първата си индустриална зона! Разрешението за строеж е факт!

Кандидатът за кмет на Благоевград Илко Стоянов представи ясни и конкретни доказателства, че Благоевград ще има своя високотехнологичен парк. Стоянов бе категоричен, че разрешението за строеж вече е факт.

„Тази сутрин в студиото на БТВ се проведе дебат за бъдещето на Благоевград. В този дебат, вместо да чуем идеи за развитието на града ни, чухме как някои от кандидатите си послужиха с откровенни лъжи и внушения, заслепени от жаждата си за власт. Очаквах, че индустриалната и хайтек зона ще бъде обединителна линия за всички кандидати. Това обаче не се случи. Тъй като един град не се управлява с празни приказки и предизборни спекулации, прилагам фактите, подкрепени с документи. Благоевград ще има първата си индустриална и хайтек зона от повече от половин век насам! След две години работа по тази толкова важна за града ни тема, разрешението за строеж вече е факт и всеки може да се запознае с него!“, каза още Стоянов.

„Имотът за високотехнологичния парк не е собственост на държавата, а е собственост на oбщина Благоевград. Като кмет на Благоевград аз не само ще защитавам този имот да не бъде връщан на държавата, но и да остане публична собственост на общината. Работата на един кмет е не да връща имоти на държавата, а да ги запази и развие за хората на Благоевград!“, подчерта независимият кандидат за кмет на Благоевград Илко Стоянов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене