С подарък икона и водосвет за здраве Стоян Стоев откри кампанията си в Сандански

Кандидатът за кмет на община Сандански Стоян Стоев подари икона на светеца-покровител на църквата „Св. Георги“ в Сандански. Отслужен бе и водосвет за успех и здраве, на който присъстваха кандидатите за общински съветници и кметове на населени места издигнати от ГЕРБ.

„С вяра можем да постигнем всичко и не трябва да забравяме, че живеещите в този красив край на България споделяме общо минало и общо бъдеще. Предизборната кампания е време за сблъсък на идеи, а не за разделения“, каза Стоян Стоев след обреда. По думите му Сандански може много повече и това е силата, която го движи за да се кандидатира за кмет на общината. „Радвам се, че представяме много млади хора в листата ни за общински съветници, но и такива с опит и доказани качества. Зная, че имаме най-добрият отбор и визия за развитие на мястото, в което искаме да живеем и да отглеждаме децата си“, коментира още той.

Стоев не скри, че има много амбициозна програма за следващите 4 години и ясен план как да я реализира. „В следващите дни поетапно ще представя всички разработени проекти. Вярвам, че хората трябва да чуват конкретни ангажименти и да им бъде представен ясен план как те могат да се случат. Всички ние сме били лъгани прекалено дълго от политици, изричащи красиви фрази, зад които няма нищо. Затова е време за действия, не за обещания“, каза още кандидатът на най-голямата партия.

Стоян Стоев е номер 7 в бюлетината. Със същият номер се отбелязва и листата за общински съветници от ГЕРБ, както и за кандидатите за кметове на населени места в общината.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене