Бойко Борисов – най-желан от ГЕРБ-Благоевград

ГЕРБ-Благоевград

330 гласа – пълно мнозинство от присъствалите в залата, събра номинацията на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов за депутат от Благоевградска област. Преди минути приключи гласуването на членовете на общинската организация на партията по време на общото събрание на структурата. Трети по вот се нареди заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, за който гласуваха 282-ма делегати. С един глас повече от Цветанов получи общинският председател на ГЕРБ в Благоевград и бивш депутат Йордан Андонов. 229 от членовете на ГЕРБ дадоха вота си за настоящия народен представител Даниела Савеклиева. Както вече съобщихме номинации за място в кандидат-депутатската листа на ПП ГЕРБ в Пиринско получиха още бившият началник на РИО-Благоевград Ивайло Златанов, активистът на ГЕРБ-Благоевград Евгени Бибов, членовете на МГЕРБ Венцислав Хросинков и Александър Равначки, бившият директор на Областно пътно управление Иван Кунев, бившият управител на Общинско дружество “Пазари” Юрий Воев, бившият председател на Държавната агенция за закрила на детето Калин Каменов, настоящата служителка в отдел “Екология” на община Благоевград Росица Димитрова, както и депутатът от Гоце Делчев Георги Андонов и председателят на ОбС – Разлог  д-р Мария Копанарова.

Според устава на ПП ГЕРБ всяка общинска структура на партията трябва да представи своята подредба на кандидатите си за депутати пред изпълнителната комисия, след което членовете на изпълнителната комисия ще обявят окончателната подредба на листата на ПП ГЕРБ за Първи многомандатен избирателен район – Благоевград. Очаква се окончателният вариант на листата да стане известен до месец.

Тазвечерното общо събрание на общинската структура на ПП ГЕРБ-Благоевград започна с едноминутно мълчание в памет на починалата преди дни Катя Самарджиева – председател на клуба в село Логодаж.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене