Николай Шушков се черкува в храм „Св.Димитър Солунски“

С черкуване в храма „Св. Димитър Солунски“, кв. Струмско започна днешният ми важен ден, в който стартира моята кампания за просперитета на Благоевград. Това написа в личния си профил в социалните мрежи кандидатът за кмет на Благоевград Николай Шушков. Той изказа топли благодарности към Архиерейския наместник на Благоевградската духовна околия – Отец Павел, който отслужи молебен за здравето и благоденствието на благоевградчани и за успех на кампанията.

„Заедно с Неврокопски митрополит Серафим и членове на църковното настоятелство ще подтикнем миряните за горещи молитви към Бога Светия Синод на Българската православна църква скоро да канонизира митрополит Борис, който да се превърне в небесен закрилник на нашия град.

Ангажирахме се също така да ускорим изграждането на храм “Св. Мина” в Благоевград, да започнем строителството на гробищен храм на територията на новите гробища и да започне реставрацията на стенописите и иконостаса на катедралния храм „Въведение Богородично“ в Благоевград“, отбеляза намеренията си Николай Шушков.

Бог на пази Благоевград!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене