Илко Стоянов:За мен няма съмнение, че когато обичаш града си и хората в него, успехите не закъсняват

Уважаеми съграждани,

За мен беше чест, че ми гласувахте доверие и ме избрахте да бъда кмет на община Благоевград в последните две години!
Преминахме през бурни и тежки времена заедно, но устояхме и продължаваме да доказваме, че Благоевград има огромен потенциал и енергия! Благодаря ви за подкрепата и разбирането! Вярвам, че само обединени можем да променим облика на Благоевград и да живеем в по-развита градска среда! За мен няма съмнение, че когато обичаш града си и хората в него, успехите не закъсняват!

Днес, в началото на предизборната кампания отново се обръщам към вас, за да поискам вашето доверие като независим кандидат за кмет, издигнат от Инициативен комитет с номер 7️⃣ 5️⃣ в интегралната бюлетина.
Както преди две години, така и сега, ще повторя основното си обещание, което дадох тогава: ДА БЪДА ПОЧТЕН! Всички стратегически проекти за развитието на общината, които представих тогава са в процес на изпълнение. Доказах, че са възможни и реалистични, въпреки тежкото наследство на общината и икономическата криза. В града и малките населени места ежедневно се случваха неща, които спомогнаха да превърнем нашата община в по-добро място за всички ни. Благоевград се съживи, но най-важното- остана стабилен!

В предизборната си кампания ще представя всичко, което беше свършено: от големите и мащабни проекти до намирането на решения за ежедневните проблеми. Заедно с вас ще говорим и за това какво предстои в следващите четири години, ако бъда избран за кмет. Основната цел, както винаги досега ще бъде да покажа как кметът трябва да защитава общия интерес, който свързва всички нас, а именно: развитието на Благоевград!
Моята философия е, че хората сме различни и така трябва да бъде, но съм убеден, че всеки един от нас носи позитивното в себе си. Успеем ли да го открием, можем да постигнем всяка цел, която си поставим. Заедно!

Благодаря на ГЕРБ, СДС, БСДЕ, които ме подкрепиха. Благодаря на съсловните организации, с които доказахме, че можем да работим! Но най-вече благодаря на хората в общината, защото Благоевград не е на кмета, Благоевград не е на институциите. Благоевград е на хората!
За да го запазим за хората, гласувайте с номер ✅7️⃣5️⃣ в бюлетината!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене