Благоевградчани обединяват сили в подкрепа на млада майка в нужда

Благотворителната инициатива „Донеси – вземи“ обединява жителите на Благоевград чрез поредна акция в помощ на семейството в нужда, предаде репортер на „Фокус“.

В социалните мрежи организаторите споделят:

Млада майка на две деца, които отглежда сама има нужда от временна финансова подкрепа. Семейството живее под наем и се наложи скоро да сменя квартира. Жената работи въпреки тежката диагноза с която живее от четири години.

В момента здравето и се влошава и трябва лечение, което тя не може да си позволи! Дори не може да си позволи разходи за път и престой в болница! Позволих си да потърся Вашата помощ, защото случаят е реален и проверен! Нека се опитаме да съберем каквото можем през месец октомври, за да може тази жена да си стъпи на крака и да не се превръща в пореден случай за който ще правим кампания!

Който желае да помогне, нека донесе колкото може в един от двата пункта. Ще удостоверим общата сума с подпис между представител на инициативата и дамата!

„Донеси – вземи“ е инициатива, която ежедневно има за цел да помага на хора в нужда от Благоевград и страната. Каузите, за които се борят, биват избирани от членовете на групата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене