ГЕРБ издига Стоян Стоев за кмет на Сандански

Стоян Стоев е кандидатът за кмет на Сандански, издигнат от ГЕРБ. Днес бяха внесени документите за официалната регистрация в Общинската избирателна комисия.

“В петък започва официалната кампания, но доверие не се печели за месец. То се гради с години. Прекарал съм целия си живот тук и вярвам, че Сандански и регионът ни могат да бъдат много по-добро място за живеене”, каза Стоян Стоев на излизане от изборната комисия. По думите му той ще води позитивна и открита кампания. “Винаги съм посочвал проблемите, когато съм ги виждал – както като общински съветник, така и като гражданин. Уважавам обаче личността на всеки от останалите кандидати и се надявам следващият месец да бъде сблъсък на идеи, а не на лични нападки”, подчерта Стоев.

Припомняме, че Стоян Стоев пое общинската структура на ГЕРБ в Сандански в края на 2019 г. Последовятелно е избиран за общински съветник и народен представител. През 2022 г. се отказа от явяване на избори за парламент, за да съсредоточи усилията си в Сандански.

По време на неговото ръководство местната структура реализира редица благотворителни инициативи. ГЕРБ остава и единствената изцяло опозиционна партия на сегашното управление в Сандански, а Стоев се открояваше с категорични граждански позиции по важни за града теми през последните 4 години.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене