ОТ УПОР! Благоевградчанката Людмила Костадинова: УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕНИЯТ КМЕТ ТОМОВ И НЕКАДЪРНАТА МУ НАГЛА „ДРУЖИНА“ ПРАВЯТ БЕЗУМИЯ

Илия Илиев

Сърцатата Людмила Костадинова,която беше и един от 12-те кандидати за кмет на Благоевград, направо разпиля полукмета Томов, с унищожителна критика.

Ето какво заяви смелата жена, имаща повече характер от мнозина „уж“ мъже в Благоевград:

„ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ НА УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕНИЯ КМЕТ ТОМОВ И НЕКАДЪРНАТА МУ НАГЛА „ДРУЖИНА“

Уважаеми съграждани и управници на Благоевград,доскоро си мислех,че единствената новост,която ни донесе настоящият кмет бяха обесените по дърветата Пижо и Пенда /от миналия Март/,което повече приличаше не на празнична украса,а на зловещ Вуду ритуал. ДА,ама не…“нова година-нов късмет“!Дойде време и на новите изисквания за паркиране ,касаещи хората живущи в района на така наречената „Синя зона“.За да получиш талон за безплатно паркиране пред дома си до сега беше достатъчно автомобила и собственика му да са регистрирани на адрес попадащ в съответния район. Регистрацията по лична карта е легитимна за полицията,за нотариуса,за избори и т.н.,но не и за полуграмотната кметска управа.Ако лично не си собственик на жилището,което обитаващ /ако е на родителите ти,на човека с когото живееш или наето и т.н/ длъжен си да представиш като доказателство специална декларация подписана от собствениците.Но понеже и така е възможно „да Ви измамят“,господа малоумници,предлагам лично да ходите на проверка по домовете на хората,за да се уверите,че няма да се прекарате с някое и друго паркомясто.
Но и това не е достатъчно…за да имаш право да паркираш пред собствения си дом,крайно необходимо е и да си ОТГОВОРЕН И ИЗРЯДЕН пред общината и да си си платил данъците до последната стотинка.Известно ли ви е,господа нагли,безхаберни,некадърни кметове и заместник кметове,че данък на автомобилите се плаща за ползване на общинската пътна мрежа.За какво да ви плащаме,като шофирането по същата прилича на бягане с препятствия?! Къде отиват парите от този данък?! Ще Ви кажа-в общия кюп и се харчат за всевъзможни налудничави тъпотии.ЗА ДА ИЗИСКВАТЕ ОТ ХОРАТА,ТРЯБВА И ПО НЕЩИЧКО ДА ДАВАТЕ,НАГЛИ…НАГЛИ…НАГЛИ БЕЗСРАМНИЦИ!!!
Предположих,че няма да сте съгласни с мен,уважаеми „набедени“ и „неосведомени“ управленци на Благоевград и за да Ви опресня акъла /под въпрос е дали изобщо го имате/ направих няколко снимки от драгоценната Ви „Синя зона“,за която плащаме.Ей така…може пък да не сте видели /някой от дупките са с дълбочина повече от 20см./,безсрамни РЕКЕТЬОРИ! И моля,не ми го „играйте“ обидени,защото Вие сте тези,който /с бездействието и с оскъдните си,но за сметка на това тотално неадекватни действия/ се подиграват и обиждат хората от града и общината!

С дълбоко възмущение Людмила Костадинова!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене