Подкрепа за Илко Стоянов от „Българска социалдемокрация – Евролевица

Областното ръководство на „Българска социалдемокрация – Евролевица“ Благоевград застава зад кандидатурата на Илко Стоянов за кмет на община Благоевград на предстоящите местни избори. Това съобщи на пресконференция председателят на областното ръководство на партията и член на изпълнителния съвет на „Българска социалдемокрация – Евролевица“ Людмила Костадинова.

Людмила Костадинова коментира мотивите, с които застават зад кандидатурата на независимия кандидат Илко Стоянов. „Ние ще подкрепим Илко Стоянов, защото се уверихме в неговата почтенност, в неговата последователност, в неуморния му работохолизъм“, посочи Костадинова и допълни, че настоящият градоначалник и кандидат за кмет Илко Стоянов умело е използвал различни възможности за финансиране на проекти по програми. Постигнал е резултати „само за две години при безпрецедентно ограничени финансови средства поради нестабилен държавен бюджет“.

Людмила Костадинова посочи, че партията ще участва в предстоящите местни избори със самостоятелна общинска листа. В нея ще има членове на партията и от гражданската квота. „Това са както млади хора, пълни с идеи и ентусиазъм за работа, така и хора в разцвета на силите си и потенциала си, но с необходимия житейски опит. Активни хора, които са в състояние да решават проблеми и да дават предложения за приоритетите на града.“ Листата ще бъде представена на по-късен етап, а конкретната визия за Благоевград всеки един от кандидатите за общински съветници ще обяви самостоятелно по време на предизборната кампания.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене