Георги Андонов се срещна с жители на ж.к. „Юг“ в Гоце Делчев

„Ж.к. „Юг“ е само един от кварталите, в които инвестициите в градска среда са просто мит. Хората обаче са проявили самоинициатива и си привели градинката пред блока си в приличен вид. Адмирации! Къде е общината обаче? Защо междублоковите им пространства имат този вид? Не заслужават ли те им децата им детски площадки, прилично изглеждащи жилищни сгради и паркоместа? Всичко е въпрос на липса на воля, не на липса на пари“, каза кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ – Георги Андонов.

Андонов проведе среща с жителите на ж.к. „Юг“ заедно с кандидати за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ.

„Показвам и начина, по който трябва да изглеждат междублоковите пространства – не само там, но и навсякъде в Гоце Делчев. Заслужаваме го! Заслужаваме промяна!DSC03784

„Впрочем разбрах, че досегашният кмет и заместник-кмет са идвали тук с обещания за саниране на блоковете. Да напомня само, че те са представители на същата тази партия, която гласува в Народното събрание ПРОТИВ Националната програма на ГЕРБ за саниране на многофамилните жилищни сгради – един от основните ангажименти на кабинета „Борисов“ 2. Обещавам, че ще подобря постиженията на кмета Камбитов и до края на мандата си ще санирам всички многофамилни жилищни сгради“, добави Андонов.

Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради е насочена към обновяване на многофамилни жилищни сгради с основна цел – чрез изпълнение на мерки за енергийна ефективност да се осигурят по-добри условия на живот за гражданите в многофамилни жилищни сгради, топлинен комфорт и по-високо качество на жизнената среда.

Pano-8 Pano-9 Pano-10

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене