Александър Урумов: Как един непрактикувал педагог-историк и ислямски проповедник като Мустафа Емин съветва професор – доказан експерт в областта на отбраната?!

Без образование и квалификация, ислямският проповедник и активист на джендър-партията “Да, България” Мустафа Емин фактически е изпълнявал функциите на парламентарен секретар на военното министерство!  Приятели, получих отговор от военното министерство – за което благодаря – на моя въпрос за длъжностната характеристика на “демократа от Рибново” и /доскоро/ съветник на министъра на отбраната г-н Тодор Тагарев.  Сигурно не е било лесно да ми изпратят този отговор, защото той съдържа потресаващо обидна за Българската армия официална информация.

Както вече цяла България знае, Мустафа Емин е завършил история с педагогически профил, и никога не е преподавал. Това е образованието му. Точка.

Останалото са ислямски проповеди в джамията и партийна активност в джендърлибералното образувание “Да, България”, и това е единственото обяснение за незаслуженото му назначение като съветник на военния министър проф. Тодор Тагарев.  Какво точно може един непрактикувал педагог-историк и ислямски проповедник като Мустафа Емин да съветва един професор и доказан експерт в областта на отбраната като Тодор Тагарев? Нека да видим какви са били задълженията на г-н Емин и дали е имал достатъчно акъл да ги изпълнява?

 

Каква е основната задача на господин военния съветник, срещу която той получава месечна заплата, колкото на трима практикуващи педагози-историци?  Партийният активист на Христо Иванов е трябвало “да изготвя и разработва становища и концепции за реализиране на правителствената политика в сферата на правомощията на министъра на отбраната”.  Моля?!  Мустафа Емин “да изготвя и разработва становища и концепции” и то за какво? За “правителствената политика” в “сферата на правомощията на министъра на отбраната”.  Какви военни концепции и правителствени становища ще изготвя един ислямски проповедник от Рибново?! Какви?!  Продължаваме нататък с тежките отговорности на Мустафа Емин:

 

“Преките задължения за длъжността включват:

1. осъществяване на взаимодействие с постоянните и временните комисии на Народното събрание, както и на връзките на министъра на отбраната с тях;

2. изготвяне на становища в областта на парламентарната дейност в сферата на правомощията на министъра на отбраната”.  Ето това е още по-обидно за армията, за парламентаризма и за здравия разум! Защото военният министър Тодор Тагарев е възложил функциите на военен парламентарен секретар на Мустафа Емин – ислямски проповедник и партиен активист от джендър-партията на Христо Иванов.  Така ли е? Очевидно е точно така. Просто прочетете отново функциите на длъжността, на която се е радвал г-н Емин.  Ето това е същността – един човек, напълно некомпетентен като образование и напълно неквалифициран като практически опит е изпълнявал функциите на парламентарен секретар на Министерството на отбраната.  Ако искате да се посмеете – понеже дотук е само за ядосване – прочетете останалия словесен талаш от задълженията на Емин. Все пак е трябвало да се напише нещо “алабала”.  разработване на концепции и стратегии; /моля ви се/

– изготвяне на предложения по стратегически документи; /пълни глупости/

– разработване на анализи и изготвяне на предложения по поставени от министъра на отбраната теми; /алабала и дрън-дрън/

– изпълнение на всички нареждания и допълнително възникнали конкретни задачи, възложени от министъра на отбраната и от началника на неговия кабинет; /друго си е да се напише “всички нареждания”, тук вече няма мърдане

– участие в работни срещи, семинари, конференции, както и в представителни мероприятия /дремане срещу заплащане/ —— Това е положението, приятели.  И на всичко отгоре, този разюздан “демократ от Рибново” ще заплашва лекарски екипи в шокова зала от позицията на властимащ във военното министерство?!  С две думи: Срам и позор за Българската армия.  А за нечестивия конкубинат между радикалния ислямизъм и либералния джендър-екстремизъм тепърва ще си говорим, както си обещахме.

Александър Урумов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене