МУСТАФА КАРАДАЙЪ: ВРЕМЕ Е ЗА НОВО НАЧАЛО

Време е за ново начало. Време е за обединение, не за разделение и противопоставяне на всяка цена, както някои партии се опитват да правят. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, след като внесе в ЦИК документите за регистрацията на Движението в местните избори.

Кметският вот е много важен. Местната власт е най-близо до хората. Общинските съвети, кметовете на общини, на кметства са най-близо до хората. От тях зависи в каква среда живеем и каква среща ще градим в бъдеще, подчерта Карадайъ.

Той посочи, че именно затова е много важно какви кандидати ще излъчи Движението.

Ние от ДПС заявяваме, че имаме кандидати, които познават проблемите на хората и знаят как да ги решават, категоричен бе Мустафа Карадайъ. Той съобщи, че от днес започва номинацията на кандидатите на ДПС за кметове и общински съветници. Съвсем скоро всички имена ще бъдат ясни.

Някои хора предвиждат кампании и комуникация във виртуалните полета. Което не е лошо. Трябва да използваме развитието на технологиите, коментира още лидерът на ДПС.

Но не бива да оставаме единствено и само във виртуалното поле, защото проблемите на хората са реални. Живият контакт с хората е много важен, каза Карадайъ. И изтъкна, че партиите, които градят контактите, комуникациите и кампаниите в полето на виртуалното губят живият контакт с хората.

Надяваме се тези избори да не се превърнат отново арена на битки, противопоставяния и разделения. А да търсим формулите за обединение, конкуренцията да бъде в решаването на проблемите на хората, каза Мустафа Карадайъ. И обобщи: „В тези времена е нужно обединение.”.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене