Инж. Венелин Трошанов: ,,Влизам в кметската надпревара, защото хората се нуждаят от решения, алтернатива и ново начало“

Взех решение да се кандидатирам за кмет на Благоевград. На предстоящите местни избори влизам в надпреварата като независим кандидат за кмет. Подкрепен и издигнат от Инициативен комитет, събиращ в себе си млади хора от Благоевград, енергични и доказани професионалисти в областта си.

Изборът ми произтича от дълбокото и искреното ми желание да видя родния си Благоевград, стабилен, развит, проспериращ, спокоен, привлекателен, иновативен, превърнат в зелен и умен град. Благоевград заслужава честен и правдив човек, милеещ за града, който има безкористно отношение и цели, човек, който да поставя обществения пред личния интерес. Благоевград заслужава алтернатива, ново начало, извън партийния пейзаж.
Вярвам в силите и възможностите си, имам енергията и ще положа необходимите усилия Благоевград да се превърне в модерен, подреден, чист, приветлив, европейски град, какъвто всички ние заслужаваме.

Пред нас стои избор. Избор на доверие! Избор да се доверим на личност! Изначално човекът е устроен да създава и променя света.
Затова влизам в кметската надпревара като независим, дълбоко убеден, че личността обединява и сплотява едно общество, личността е водещия локомотив, който повежда към прогрес, промяна и сигурно бъдеще!
Предизборната програма, която подготвих за Благоевград, е изключително подробна, адекватна, реализируема и крайно необходима.

РЕШЕНИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД е моето конкретно послание към съгражданите ми, разкриващо потенциала, експертността и постиженията, с които мога да допринеса за благосъстоянието на града.

Родом от Благоевград и трето поколение строителен инженер, познавам в детайли проблемите на града, неговите възможности и ресурси. Огромното ми желание да превърна града в модерен, подреден и иновативен областен център ме амбицира да подготвя необходимите стъпки, които ще доведат Благоевград до стабилизация, разцвет и подем.
В моята фейсбук страница РЕШЕНИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД можете да прочетете пълната програма, разработена по сектори.

На специално организирана пресконференция ще представя членовете на Инициативния комитет, който ме издига за независим кандидат за кмет на Община Благоевград, както и пълната предизборна програма за мандат 2023-2027.
Благодаря на всички за подкрепата, добрите думи и вярата в новото начало!

Нека си пожелаем успех!
инж. Венелин Трошанов

 

АКЦЕНТИ ОТ ПРОГРАМАТА
ИНЖ. ВЕНЕЛИН ТРОШАНОВ
НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД
/Мандат 2023г. – 2027г./

1. СПРАВЕДЛИВИ ДАНЪЦИ И БАЛАНСИРАН ОБЩИНСКИ БЮДЖЕТ

2. МОДЕРЕН, ИНОВАТИВЕН, ЗЕЛЕН И УМЕН ГРАД, ДОСТЪПЕН ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ

3. СЪЗДАВАНЕ НА УСТОЙЧИВ ОРГАНИЗАЦИОНЕН МОДЕЛ ЗА КРЪГОВА ИКОНОМИКА

4. МОДЕРНА АДМИНИСТРАЦИЯ, РАБОТЕЩА В ИНТЕРЕС НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА

5. СТАБИЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ НАПРЕДЪК – СИЛНА МЕСТНА ИКОНОМИКА, ЗАЩИТЕНА БИЗНЕС СРЕДА, ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА

6. С ГРИЖА КЪМ МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

7. ХУМАННА ОБЩИНА – С ГРИЖА ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНИТЕ ЖИВОТНИ

8. СОЦИАЛНА ОБЩИНА, КОЯТО АКТИВНО ВЗАИМОДЕЙСТВА С ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО

9. ИНВЕСТИЦИИ В ОБРАЗОВАНИЕТО

10. В ПОДКРЕПА НА МЕСТНИТЕ СПОРТНИ КЛУБОВЕ И ШКОЛИ

11. ПОВИШАВАНЕ НА КУЛТУРНИЯ КАПИТАЛ НА БЛАГОЕВГРАД – ИНВЕСТИЦИИ В ЗАЛИ, ТВОРЧЕСКА СРЕДА И ПУБЛИКА. КУЛТУРА, ГЕНЕРИРАЩА МНОГООБРАЗИЕ, ПАРТНЬОРСТВА, ИНОВАЦИИ, ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ, ОБМЕН

12. ПРЕВРЪЩАНЕ НА БЛАГОЕВГРАД В ЦЕЛОГОДИШНА ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ. ФЕСТИВАЛЕН, СПА И БАЛНЕОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене