Под патронажа на кмета Радослав Ревански ще се проведе празника на Община Белица „С любов и вяра в общите ценности“

История, култура, природа и традиции събират на едно място хора от цяла България в шестото издание на празника на Община Белица „С любов и вяра в общите ценности”
На 23 септември 2023 г. /събота / от 15.00 ч. до 23.00 ч. под патронажа на кметът на Община Белица Радослав Ревански в град Белица ще се проведе шестото издание на празника на Община Белица „С любов и вяра в общите ценности“ . През годините празникът се превърна във фестивал на таланта от всички жанрове на изкуството.

И тази година ще имате възможност да съпреживеете и участвате в забавна културно – развлекателна програма. Ще се насладите на феерия от багри, музика, песни и танци от Пирин, Рила, и Родопа планина. Вдъхновяващи емоции и преживявания Ви очакват с пехливанските борби и кулинарните изложби от пъстри трапези. Отворените врати на общо историческия музей ще ви разкажат за историята, бита и традициите на общината.

На специално подготвени щандове, местните производители на земеделска продукция, на млечни продукти, събирачи на билки и гъби, производители на сладка от горски плодове, пчелен и билков мед, занаятчии ще изложат своята продукция придобита и произведени в екологична среда.

Официалните събития са във вечерната програма с приветствия от домакина на събитието – кметът на Община Белица Радослав Ревански, негови приятели и гости. Ще имате възможност да се насладите на песните на гръцката мегазвезда Андреас Стамос със своя виртуозен бенд и на извести български изпълнители.
Гостоприемна Белица Ви очаква !

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене